Korona katkaisi jätekeräyksen Helsingissä – toimi jatkossa vaarallisen jätteen kanssa näin

Kotitalouksien metalliromua, sähkölaitteita ja vaarallista jätettä keräävät HSY:n keräysautot jättävät tänä vuonna kokonaan väliin kierroksensa Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla ja Kirkkonummella.

Perinteisesti keräysautokierros on järjestetty keväällä, mutta koronaviruspandemian takia kierros siirrettiin toistamiseen syksyyn. Nyt kierrosta ei järjestetä lainkaan tänä vuonna.

– Olemme todella pahoillamme peruutuksesta ja tiedämme, että se harmittaa monia palvelun käyttäjiä. Mutta myös meidän pitää kantaa vastuumme pandemiassa, kertoo HSY:n toimintovastaava Maarit Kiviranta tiedotteessa.

– Aikaisempien keräysten perusteella tiedämme, ettemme pysty toteuttamaan keräystä kaikilla pysähdyspaikoilla terveysturvallisesti.

Keräysautojen keräämiä jätteitä voi tuoda mille tahansa HSY:n viidestä Sortti-asemasta. Asemat sijaitsevat Helsingissä Kivikossa ja Konalassa, Vantaalla Ruskeasannassa, Espoossa Ämmässuolla ja Kirkkonummella Jorvaksessa.

Kaikki asemat palvelevat arkisin kello 7–21, Konalan Sortti-asema on auki lisäksi lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10–17.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut