Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuoret järjestävät Suvilahteen uuden festarin – nämä artistit esiintyvät ilmaiskeikalla

Suvilahdessa järjestetään 18. syyskuuta uusi You X -tapahtuma, jossa esiintyvät muun muassa Block of Flats, F, Hilla Liila, Ipalipa, Katvyl, Kuumaa, NCO, Orion sekä Roan.

Tapahtuman taustalla ovat Helsingin kaupunki ja Flow Festival, jotka perustivat viime syksynä 15-29-vuotiaille suunnattuja Flow School -työpajoja. Näistä syntyi tapahtuma, jossa nuorille annettiin mahdollisuus luoda festivaalikonsepti omilla ehdoillaan.

–  You X by Helsinki Flow School on ainutlaatuinen tapahtuma nuorilta nuorille. Haluamme tarjota lavan nouseville taidoille – niin artisteille kuin tapahtumantekijöillekin. Festivaali on tekijöilleen mahdollisuus toteuttaa omia unelmia ja samalla oppia tapahtumantuotannosta, toteaa markkinointiviestinnän tiimin jäsen Hanna Einmann tiedotteessa.

Tapahtuman järjestämisessä mukana olevat nuoret kertovat, että festarin keskipisteenä ovat isojen nimien sijaan uudet tekijät, ympäristöarvot sekä rento hauskanpito.

Tällä hetkellä käynnissä on myös avoin artistihaku, jonka kautta tapahtumaan haetaan nuoria artisteja ja yhtyeitä pääkaupunkiseudulta.

Ikärajattomaan tapahtumaan on vapaa pääsy.

Oikaisu 11.8. klo 10.20: Jutussa luki virheellisesti että Flow Festival olisi tapahtuman vastuullinen järjestäjä. Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on Helsingin kaupunki.