Nuoret järjestävät Suvilahteen uuden festarin – nämä artistit esiintyvät ilmaiskeikalla

Suvilahti tunnetaan monen suuren festivaalin pitopaikkana. Alueen kaasukelloja remontoidaan parhaillaan. Arkistokuva. Marjo J. Rämö
Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

Suvilahdessa järjestetään 18. syyskuuta uusi You X -tapahtuma, jossa esiintyvät muun muassa Block of Flats, F, Hilla Liila, Ipalipa, Katvyl, Kuumaa, NCO, Orion sekä Roan.

Tapahtuman taustalla ovat Helsingin kaupunki ja Flow Festival, jotka perustivat viime syksynä 15-29-vuotiaille suunnattuja Flow School -työpajoja. Näistä syntyi tapahtuma, jossa nuorille annettiin mahdollisuus luoda festivaalikonsepti omilla ehdoillaan.

–  You X by Helsinki Flow School on ainutlaatuinen tapahtuma nuorilta nuorille. Haluamme tarjota lavan nouseville taidoille – niin artisteille kuin tapahtumantekijöillekin. Festivaali on tekijöilleen mahdollisuus toteuttaa omia unelmia ja samalla oppia tapahtumantuotannosta, toteaa markkinointiviestinnän tiimin jäsen Hanna Einmann tiedotteessa.

Tapahtuman järjestämisessä mukana olevat nuoret kertovat, että festarin keskipisteenä ovat isojen nimien sijaan uudet tekijät, ympäristöarvot sekä rento hauskanpito.

You X -tapahtumassa esiintyy muun muassa Fanni Sjöholm eli rap-artisti F. Viivi Huuska / All Day

Tällä hetkellä käynnissä on myös avoin artistihaku, jonka kautta tapahtumaan haetaan nuoria artisteja ja yhtyeitä pääkaupunkiseudulta.

Ikärajattomaan tapahtumaan on vapaa pääsy.

Suvilahden kaasukello korjattiin 19 miljoonalla eurolla – Jättimäisille tiloille ei kuitenkaan ole enää tiedossa käyttäjää

Oikaisu 11.8. klo 10.20: Jutussa luki virheellisesti että Flow Festival olisi tapahtuman vastuullinen järjestäjä. Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on Helsingin kaupunki.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut