Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Todellinen supertähti saapuu Helsinkiin – Petteri Koponen, 33, allekirjoitti Seagulls-sopimuksen

Susijengin tähtipelaajiin kuuluva Petteri Koponen, 33, on tehnyt sopimuksen koripalloseura Helsinki Seagullsin kanssa.

Koponen pelasi viime kaudella Saksassa Bayern Münchenissa sekä Italian pääsarjassa Pallacanestro Reggianassa.

–  Hän on kuitenkin yksi kaikkien aikojen parhaista suomalaisista pelaajista. Petteri tuo takamiesosastollemme merkittävän lisän. Hän sopii nykyiseen ryhmäämme erittäin hyvin ja nuoret takamiehemme pääsevät oppimaan varmasti lisää lajin saloja Petterin kokemuksen kautta, Helsinki Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso sanoo tiedotteessa.

Koponen ennätti pelata ulkomailla 13 vuotta ennen paluuta Suomeen. Korisliigassa Koponen nähtiin edellisen kerran vuonna 2008, jolloin hän edusti toiseen perättäiseen SM-kultaan päättyneellä kaudella Tapiolan Honkaa.

Helsinki Seagullsin pääomistajat Janne ja Sinikka Kulvik uskot, että Koposen siirtyminen Seagullsiin nostaa suomalaisen koripallon ja Korisliigan profiilia.

– Samalla se on osoitus siitä mihin seuramme on valmis ja millaisia panostuksia organisaatiomme on valmiina tekemään päämäärätietoisella matkallamme kohti Helsinki Gardenia ja kansainvälisiä pelejä, Kulvikit sanovat tiedotteessa.