HSL:n alekampanjan lipuista on voinut mennä täysi hinta – "Hyvitämme"

HSL-sovelluksesta löytyy myös Reittiopas. HSL
Kaisa Paastela

Kaisa Paastela

HSL:n historian suurimmaksi mainostettu alennuskampanja on aiheuttanut myös kiukkua asiakkaissa, sillä osa huomasi alelipun puhelimeen ladattuaan, että siitä olikin veloitettu täysi hinta.

Kampanjan aikana 15. syyskuuta saakka HSL-sovellukseen voi ostaa aikuisten 30 vuorokauden kausilipun puoleen hintaan. Alennuksen saa kaikille vyöhykkeille.

HSL:n tavoite on houkutella ihmisiä takaisin käyttämään joukkoliikennettä rajun koronanotkahduksen jälkeen. Matkakortille alennuslippua ei voi saada, mistä siitäkin on kantautunut HU:n toimitukseen yksittäisiä yhteydenottoja.

HSL laskee lipun hintaa – alennuskampanja ei koske yhtä ryhmää

HSL:n Facebook-sivulle on tullut tähän mennessä jo kymmeniä kommentteja matkustajilta, jotka kertovat eriasteisista ongelmista alennuslipun lataamisessa. HSL:n edustaja on vastannut kommentteihin, että alelipun lataaminen edellyttää uusimman HSL-sovellusversion päivittämistä puhelimeen.

– Joissakin vanhoissa sovellusversioissa on esiintynyt tämä ongelma, jossa veloitus menee täydellä hinnalla. Hyvitämme väärän hinnan, ja uusi alehintainen kausi kannattaa ostaa vasta kun on päivittänyt sovellukseen uusimman version, HSL vastaa Facebookissa.

"Pieni- tai keskituloiselle ainoa tapa päästä kiinni omakotitaloasumiseen" – raitiovaunukuljettaja Robert pelkää tärkeän työsuhde-edun lopettamista

HSL:n palautelomake löytyy osoitteesta https://www.hsl.fi/palaute/.

Ongelmatilanteissa asiakkaita on myös neuvottu poistamaan HSL-sovellus kokonaan ja lataamaan se uudelleen.

Uudet haitaribussit kääntävät jo päitä Helsingissä– kuljettajaa jännittää, miten 18 metrinen bussi pärjää keskustassa: "Kadut ovat niin kapeita"

Matias Pajula, 23, saa pähkäiltäväkseen 1,3 miljoonan ihmisen joukkoliikenteen – "Onhan siinä riskinä, että helsinkiläiset joutuisivat maksamaan enemmän"

Helsingissä aloittaa elokuussa kolme uutta runkolinjaa – useita bussilinjoja lakkautetaan

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut