Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HSL:n alekampanjan lipuista on voinut mennä täysi hinta – "Hyvitämme"

HSL:n historian suurimmaksi mainostettu alennuskampanja on aiheuttanut myös kiukkua asiakkaissa, sillä osa huomasi alelipun puhelimeen ladattuaan, että siitä olikin veloitettu täysi hinta.

Kampanjan aikana 15. syyskuuta saakka HSL-sovellukseen voi ostaa aikuisten 30 vuorokauden kausilipun puoleen hintaan. Alennuksen saa kaikille vyöhykkeille.

HSL:n tavoite on houkutella ihmisiä takaisin käyttämään joukkoliikennettä rajun koronanotkahduksen jälkeen. Matkakortille alennuslippua ei voi saada, mistä siitäkin on kantautunut HU:n toimitukseen yksittäisiä yhteydenottoja.

HSL:n Facebook-sivulle on tullut tähän mennessä jo kymmeniä kommentteja matkustajilta, jotka kertovat eriasteisista ongelmista alennuslipun lataamisessa. HSL:n edustaja on vastannut kommentteihin, että alelipun lataaminen edellyttää uusimman HSL-sovellusversion päivittämistä puhelimeen.

– Joissakin vanhoissa sovellusversioissa on esiintynyt tämä ongelma, jossa veloitus menee täydellä hinnalla. Hyvitämme väärän hinnan, ja uusi alehintainen kausi kannattaa ostaa vasta kun on päivittänyt sovellukseen uusimman version, HSL vastaa Facebookissa.

HSL:n palautelomake löytyy osoitteesta https://www.hsl.fi/palaute/.

Ongelmatilanteissa asiakkaita on myös neuvottu poistamaan HSL-sovellus kokonaan ja lataamaan se uudelleen.