Kaksi legendaarista yökerhoa yhdistää tilansa – paikka tuttu muun muassa Cheekin jättitappiot tehneestä ravintolasta

Makkaratalossa alkaa jälleen toimia biletyspaikka, kun sinne muuttavat Pohjoiselta Rautatiekadulta lähteneet Baarikärpänen sekä Hercules. Karaokestaan tunnettu Baarikärpänen ja homoyökerho Hercules jakavat osan tiloista yhteiseen käyttöön.

Entisestä KY-talosta tuli lähtö, kun Kauppakorkeakoulun ylioppilaiden KY-säätiö myi sen NCC:lle, joka remontoi parhaillaan taloa toimistotiloiksi.

– Baarikärpäsen eli BK:n tunnettuus nuorten aikuisten keskuudessa on sen verran kova, että sen brändi kestää muutot. Edellisen muuton jälkeen vuodesta 2017 tuli yksi historiamme parhaista, kertoo tiedotteessa Night People Group Oy:n ravintolatoimenjohtaja Mira Ritasmäki viitaten aikaan jolloin muutti Baarikärpänen Pohjoiselle Rautatiekadulle.

Vuodesta 2001 toiminut Baarikärpänen aloitti alun perin Mikonkadulla.

– Tarkoitus on tarjota kuitenkin jotain ihan uutta Helsingin yöelämään ja etenkin nuorille aikuisille, jotka ovat bileensä todella ansainneet! Koska meiltä molemmilta lähti tilat alta, niin päätimme muuttaa yhdessä uusiin tiloihin rakkaan naapurimme Herculeksen kanssa, muodostaen täysin uudenlaisen yökerhokokemuksen, jossa osa tiloista on jaettu yhteiseen käyttöön.

Ulkomaalaiset matkailijat pysyvät poissa – näin kävi Helsingin legendaarisille turistiravintoloille

Ravintolakokonaisuus tulee jakautumaan kolmeen eri osioon, BK:n karaokeen, BK:n Klubiin ja Herculekseen.

Makkaratalon eli City Centerin tilossa Kaivokadulla on aikaisemmin toiminut muun muassa Namu- ja Skohan-nimiset yökerhot. Cheekin osaomistama, "luksusyökerhoksikin" kutsuttu Skohan ehti ennen lopettamistaan tehdä isot tappiot, joista ovat kertoneet muun muassa Iltalehti, MTV Uutiset sekä Seiska.

Baarikärpästä operoi NoHo Partners Oyj:n ja Night People Group Oy:n uusi yhteisyritys.

1970-luvulla perustettu perheyritys pyörittää Käpylässä yllättävää ravintolamaailmaa: "Meidän täytyisi pitää enemmän meteliä itsestämme" –  yökerho tunnetaan legendaarisen tv-sarjan baarina

"Stadin Tähden" taloon aukeaa kaksi uutta ravintolaa ja terassi - näköalasaunasta upeat maisemat: "Olemme hurjan innoissamme"

Uusi yökerho Tokoinrantaan – "Paljon on vielä oppimista siinä, mitä se peruskalliolainen asiakas haluaa"

Helsinkiläinen lähiöbaari keksi näyttävän vaihtoehdon halvalle oluttuopille –  "Idea tarttui mukaan keskustasta"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut