Lisää gluteenittomia tuotteita pois myynnistä – hävitä nämä paninit

Takaisinveto koskee kahden tuotteen eriä, joilla on tietty viimeinen käyttöpäivä. *

Sirpa Repo

Mr. Panini vetää myynnistä gluteenittomia panineita. Myös Porokylän Leipomo on vetänyt myynnistä gluteenittomia leipomotuotteitaan etyleenioksidin vuoksi.

Mr. Paninin poisvedettävien panineiden tuote-erää on myyty koko maan alueella vähittäiskaupoissa, kahviloissa, ravintoloissa, kioskeissa ja liikennemyymälöissä.

Näitä tuotteita ei tule syödä. Paninin ostaneita pyydetään hävittämään tuote.

Yritys kertoo, että raaka-ainetoimittajalta saadun tiedon mukaan leivässä käytetyssä ksantaanikumissa (E415) on havaittu EU:n sallitun rajan ylittäviä pitoisuuksia etyleenioksidia. Ksantaanikumi on sakeutusaine, jota käytetään sitkonkorvikkeena gluteenittomassa leivonnassa.

Takaisinveto ei koske muita Mr. Paninin tuotteita, eikä kyseisten tuotteiden muita eriä.

Takaisinveto koskee seuraavia tuotteita ja eriä: Mr. Panini Gluteeniton kinkkupanini 235 g, EAN 6405096000066, viimeinen käyttöpäivä 4.9.2021–16.9.2021 ja Mr. Panini Gluteeniton kanapanini 235 g, EAN 640509600028, viimeinen käyttöpäivä 4.9.2021–16.9.2021

Etyleenioksidin määrä on tuotteissa erittäin pieni eikä sen tiedetä pieninä pitoisuuksina aiheuttavan välitöntä terveydellistä haittaa. Pitkäaikaisessa käytössä etyleenioksidin on kuitenkin todettu olevan terveydelle haitallista.

Virheellisen tuotteen ostaneet voivat palauttaa tyhjän pakkauksen veloituksetta osoitteeseen: Kokkikartano (Mr. Panini), Tunnus 5017131, 00003 vastauslähetys. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen viimeinen käyttöpäivä.

Ostos hyvitetään pakkauksen palauttaneille. Hyvityksen saamiseksi mukaan tulee liittää oma nimi ja yhteystiedot.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut