Metro ajaa tiistaina ja keskiviikkona harvennetuin aikatauluin – syynä mielenilmaus

Metro liikennöi tiistaina 7. ja keskiviikkona 8. syyskuuta harvennetuin aikatauluin. Liikenteen aloitus- ja lopetusajat ovat kuitenkin lähellä normaaliaikatauluja.

HSL:n tiedotteen mukaan tavoitteena on, että metro kulkee tiistaina ja keskiviikkona kesän 2021 aikatauluin: kello 6.45–20.15 metro kulkee linjojen yhteisellä osuudella Tapiola–Itäkeskus 4 minuutin vuorovälillä.

Ruuhka-aikojen tiheämmällä 2,5 minuutin vuorovälillä ei ajeta.

Metro- ja raitiovaunuliikenteessä voi olla tiistaina myös muita häiriöitä, jos junissa, vaunuissa tai rataverkolla ilmenee vikoja.

Poikkeusliikenne johtuu Helsingin raidetyöntekijöiden (JHL ry 007) järjestämästä mielenilmauksesta tiistaina. Siihen osallistuvat ovat pääosin metroa ja raitiovaunuja liikennöivän HKL:n kaluston ja infran kunnossapidon työntekijöitä.

Metron harvennetut vuorovälit ovat voimassa myös keskiviikkona huoltojen viivästymisen ja siitä aiheutuvan kalustopulan takia.

"Pieni- tai keskituloiselle ainoa tapa päästä kiinni omakotitaloasumiseen" – raitiovaunukuljettaja Robert pelkää tärkeän työsuhde-edun lopettamista

Mikä kiire ajaa HKL:n yhtiöittämistä?

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut