Päätoimittaja Kannala: ”Razmyarilla on potentiaalia ottaa merkittävä rooli koko Suomen politiikassa – maahanmuuttoon liittyvien asioiden painoarvon on pakko kasvaa”

Helsingin Uutisten päätoimittaja Karri Kannala. Johanna Erjonsalo

Apulaispormestari Nasima Razmyarin (sd.) avaus opettajien kovemmista palkoista Helsingin vaikeammilla alueilla on raikas ja rohkea, sanoo päätoimittaja Karri Kannala.

– Toivottavasti ne tutkitaan tarkasti ja otetaan ainakin kokeiluun. Segregaatio ja sen myötä lisääntynyt koulushoppailu ovat Helsingissä vakavia kysymyksiä. Kuten myös vielä ikävämmät segregaatioon liittyvät ilmiöt väkivaltaa ja rikoksia koskien, Kannala sanoo pääkirjoituksessa.

Kannala sanoo, että Razmyar ei lakaise piiloon maahanmuuttoonkaan liittyviä ongelmia, vaan nostaa ne avoimesti keskusteluun.

– Oman taustansakin ansiosta Razmyarilla on potentiaalia ottaa merkittävä rooli koko pääkaupunkiseudun ja samalla Suomen politiikassa, jossa maahanmuuttoon ja maahanmuuttajiin liittyvien asioiden painoarvon on pakko kasvaa.

Lue koko pääkirjoitus tästä!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut