Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lastenteatteria goottiklassikosta – ensi-ilta siirtyi yli 8 kuukautta suunnitellusta: "Olemme laittaneet koko esityksen jo pariin kertaa uusiksi"

Aleksanterin teatterissa Bulevardilla saa 13. syyskuuta viimein ensi-iltansa Red Nose Companyn Frankenstein, joka koronan vuoksi on siirtynyt yli kahdeksan kuukautta suunnitellusta.

Samalla sisältöä on päivitetty.

– Olemme laittaneet koko esityksen uuteen uskoon jo pari kertaa. Jos harjoitus tekee mestarin, tulee tästä esityksestä parempi kuin mistään aiemmasta, naurahtaa esityksessä näyttelevä Tuukka Vasama.

Näytelmä on letkeän jännittävä tulkinta goottiklassikko Frankensteinista. Tiedettä, discomusiikkia ja hurjaa meininkiä sisältävä esitys on suunnattu alakouluikäisille ja heidän perheilleen.

– Vaikka esityksessä onkin tieteellisfilosofinen ja historiallinen viitekehys, on tarkoitus ennen kaikkea pitää hauskaa sekä tanssahdella discofunkin tahtiin, kertoo tiedotteessa Tuukka Vasama.

– Rakennamme jännitystä asteittain, tarkkaillen yleisön reaktioita. Yleisökontaktin ja improvisoinnin ansiosta voimme säädellä elementtejä, joilla katsojien karvat nostatetaan pystyyn.