Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onko tässä Suomen kallein hampurilainen? – yli puoli vuotta kiinni ollut burger-ravintola aukeaa Triplassa

Hampurilaisravintola Burgers & Wine palaa Triplan kauppakeskukseen pitkän tauon jälkeen 16. syyskuuta.

Vuosi sitten syyskuussa auennut ravintola ennätti toimia vain muutaman kuukauden, kunnes se sulkeutui helmikuussa 2021 koronarajoitusten vuoksi.

–  Olemme saaneet uskomattoman määrän kannustavia viestejä ja kyselyitä uudelleen avauksesta, sanoo toimitusjohtaja Tony Brander.

Ruoka- ja juomalistaa uudistetaan.

– Tuomme uuden alkupalalistan sekä olemme päivittäneet cocktail- ja viinilistat uuteen uskoon.

Syksyn aikana listalle on tulossa ankanmaksaburger, joka maksaa Branderin mukaan noin 30 euroa.

–  Rossini Burger tulee varmasti olemaan Suomen kallein hampurilainen. Se sisältää muun muassa dry aged -lihaa, ankanmaksaa, comte-juustoa ja tryffeliä, Brander kertoo.

Burgers & Wine on käyttänyt aiemmin hampurilaisissa muun muassa karhunlihaa ja vihreäksi värjättyä sämpylöitä.

Triplan Burgers & Wine sijoittui sijalle kymmenen Helsingin Uutisten Paras helsinkiläinen burger -äänestyksessä viime talvena.

Aiemmin Burgers & Wine toimi myös Helsingin keskustassa Vilhonkadulla. Yrityksellä on Vantaan Myyrmannissa Deluxe Burger & Pizza -ravintola.

Burgers & Wine oli aluksi toimintansa lopettaneiden Hello-ravintoloiden (Hello Stranger ja Hello Gorgeous) yhteistyöprojekti. Brander kertoo ostaneen konkurssipesän omalle yritykselleen tänä vuonna.

Myös suljettuna ollut Triplan Kotipizza on avattu uudelleen.