Poliisi: Tapulikaupungin rivitalopalo tuhopoltto – yhtä henkilöä epäillään

Kuvituskuva. Ilkka Kujala

Tapulikaupungissa paloi rivitalo keskiviikkoiltana 22. syyskuuta. Yhtä henkilöä epäillään tuhotyöstä.

Poliisi epäilee keski-ikäistä miestä tuhotyöstä Porvarinkujalla Tapulikaupungissa. Rivitalon yhdestä asunnosta löytyi viitteitä siitä, että palo oli sytytetty tahallaan.

Tuhopoltto tapahtui kello 21 aikaan illalla. Paikalla oli useita poliisipartioita ja lukuisia pelastuslaitoksen yksiköitä.

– Tämänhetkisten tietojen mukaan kaksi asuntoa tuhoutui palossa täysin. Lisäksi tulipalo aiheutti mittavia vahinkoja kolmeen muuhun asuntoon, sanoo tiedotteessa tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Jari Koski.

Yksi henkilö toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa.

Tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä tuhotyö. Jutun tutkinta jatkuu, ja asiasta ei ole tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa. Tulipalo ei liity Vesalan rivitalopaloon, joka tapahtui maanantaina 20. syyskuuta.

Muokkaus klo 12.35: Korjattu poliisin tiedotteessa ollut väärä viikonpäivä Vesalan palosta.

Tyhjässä rivitaloasunnossa syttyi tulipalo joka levisi viereisiin asuntoihin – Helsingin poliisi pyytää havaintoja: "On mahdollista, että sytytettiin tahallaan"

Yksi loukkaantui tulipalossa Tapulikaupungissa – Jo toinen rivitalopalo samalla viikolla 

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut