Ikäihmisiä etsitään mukaan tanssiteokseen – Susanna Leinonen Company järjestää maksuttomia tanssitunteja

Suomalaisen nykytanssin kärkiryhmä Susanna Leinonen Company (SLC) ohjaa tanssitunteja senioreille ja etsii ikäihmisiä esiintymään tanssiteokseen. Ammattitanssijoiden kanssa valmistuvan teoksen Juuret Roots ensi-ilta on maaliskuussa Kulttuurikeskus Stoassa Itäkeskuksessa. Tanssitunnit järjestetään loka–joulukuussa 2021.

SLC:n ohjaamat tanssitunnit rakentuvat teoksen tulevan liikemateriaalin ympärille. Tunneilla keskitytään eri teemoihin. Osallistujien koordinaatiokyky, tasapaino ja lihasmuisti kehittyvät tanssillisia liikesarjoja harjoitellessa.

Tunneille voi osallistua, vaikka ei hakisi mukaan tanssiteokseen.

SLC:n tanssitunnit ja teos ovat osa Helsingin kaupungin ikäihmisten liikunnan ja kulttuurin edistämishanketta. Eri sukupolvet kohtaavat teoksessa jakaen kokemuksiaan ja ajatusmaailmaansa luoden katsojalle koskettavan ja kiinnostavan kokonaisuuden.

Tanssitunnit alkavat Armas-festivaalilla lauantaina 9. lokakuuta kello 10–12 Stoassa. Tunnit jatkuvat 1.-17.12. Leipätehtaalla, Kaikukatu 4. Tunneille osallistuminen on ilmaista. Ennakkoilmoittautumiset ja lisätietoa: info@susannaleinonen.com.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut