Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ikäihmisiä etsitään mukaan tanssiteokseen – Susanna Leinonen Company järjestää maksuttomia tanssitunteja

Suomalaisen nykytanssin kärkiryhmä Susanna Leinonen Company (SLC) ohjaa tanssitunteja senioreille ja etsii ikäihmisiä esiintymään tanssiteokseen. Ammattitanssijoiden kanssa valmistuvan teoksen Juuret Roots ensi-ilta on maaliskuussa Kulttuurikeskus Stoassa Itäkeskuksessa. Tanssitunnit järjestetään loka–joulukuussa 2021.

SLC:n ohjaamat tanssitunnit rakentuvat teoksen tulevan liikemateriaalin ympärille. Tunneilla keskitytään eri teemoihin. Osallistujien koordinaatiokyky, tasapaino ja lihasmuisti kehittyvät tanssillisia liikesarjoja harjoitellessa.

Tunneille voi osallistua, vaikka ei hakisi mukaan tanssiteokseen.

SLC:n tanssitunnit ja teos ovat osa Helsingin kaupungin ikäihmisten liikunnan ja kulttuurin edistämishanketta. Eri sukupolvet kohtaavat teoksessa jakaen kokemuksiaan ja ajatusmaailmaansa luoden katsojalle koskettavan ja kiinnostavan kokonaisuuden.

Tanssitunnit alkavat Armas-festivaalilla lauantaina 9. lokakuuta kello 10–12 Stoassa. Tunnit jatkuvat 1.-17.12. Leipätehtaalla, Kaikukatu 4. Tunneille osallistuminen on ilmaista. Ennakkoilmoittautumiset ja lisätietoa: info@susannaleinonen.com.