Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näitkö ryöstön yrityksen Kumpulassa tai tunnistatko miehen? Poliisi julkaisi tuntomerkit epäillystä

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja reilu viikko sitten Kumpulassa tapahtuneesta ryöstön yrityksestä.

Ryöstön yritys tapahtui Intiankadun tienoilla sunnuntaina 19. syyskuuta hieman ennen kello kuutta illalla. Poliisi tutkii tapahtunutta.

Ryöstön yrityksen kohteeksi joutunut nainen oli tapahtumailtana kävelemässä metsätietä pitkin lähellä Intiankatua noin kello 17.50. Takaapäin Intiankadun suunnasta oli yllättäen tullut pyöräilijä, joka kaatoi naisen maahan. Epäilty yritti todennäköisesti saada naisen taskusta puhelinta tai muuta omaisuutta.

Mies poistui Kustaa Vaasan tien suuntaan ilman ryöstösaalista. Nainen loukkaantui tilanteessa.

Epäilty on nuorehko mies, jolla oli mustat hiukset. Mies ei ole kovin pitkä ja puhui selvästi suomea, mutta aksentilla. Mies oli pukeutunut vaaleaan takkiin, jonka alta näkyi punainen huppu. Mies oli liikkeellä mustalla pyörällä, joka oli mahdollisesti maasto- tai BMX-pyörä. Pyörästä roikkui kypärä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tai muita tietoja ryöstön yrityksestä tietäviä soittamaan numeroon 0295 474 130 (kello 8–16) tai osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi. Poliisi pyytää yhteydenottoa myös sivulliselta naiselta, joka keskusteli asianomistajan kanssa heti ryöstön yrityksen jälkeen.