Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maksuton festivaali Puhoksen ostarilla lauantaina – tätä kaikkea luvassa

Itäkeskuksen kupeessa järjestettävä kulttuurifestivaali Puhos Loves People valloittaa neljättä kertaa Puotinharjun ostarin lauantaina 2. lokakuuta kello 10–14.

Kyseessä on maksuton, ikärajaton ja päihteetön perhetapahtuma.

Tapahtuman taustalta löytyy toistakymmentä eri järjestöä ja taiteilijaryhmää. Funky Amigos ry on osaltaan tuomassa festivaalille live-musiikkia, kun paluuta tekevä 2000-luvun alussa alun perin aloittanut reggae-maailmanmusiikki‒yhtye Dashing Waves ja ugandalaispop-musiikkiaan Suomesta käsin jo vuosikymmeniä tehnyt Mad Ice nousevat lavalle.

Yhdistys on myös aktiivisesti tapahtuman käytännön järjestelyissä mukana osana tuotantoryhmää.

Lisäksi Puhos Loves People -festivaalilla kuullaan elektronisempaa rap-, r&b-, reggae ja afrobeat-musiikkia ja somalialaista pop-musiikkia erityisesti pääesiintyjä Tufaax Darajon esittämänä.

Luvassa on myös kurdiohjaajien nykyelokuvia esittelevä elokuvanäytös, erilaisia performansseja, Puhoksen julkisivuun festivaalin aikana toteutettavaa yhteisöllistä katutaidetta, esittävää sanataidetta sekä työpajoja festivaalinaamioiden valmistamisesta aina kirjantekoon ja runouteen saakka.

Puhos Loves People 2021 -festivaalin järjestävät Bado ry, Funky Amigos ry, Meh ry, Prostt ry ja taiteilijat JP Kaljonen & Sari Hiltunen yhteistyössä 11 muun järjestön tai yrityksen kanssa.