Kivinokkaan tulossa uusia ekomökkejä sekä telttapaikkoja

Kivinokan asemakaavaehdotuksessa Kulosaaren kartanon alueelle on sijoitettu kaksi uutta majoitusrakennusta. Alueen pohjoisosaan ja itäreunaan on tulossa 22 ekologista leirintämökkiä. Kulkuyhteydet mökeille tehdään polkumaisina, pysäköintiä mökkien viereen ei sallita.

Kartanon vieressä sijaitsevalle viljelypalsta-alueelle sijoitettu leirintäalue voi korvata osaltaan Rastilan leirintäalueen telttailua. Telttakenttä on pinta-alaltaan noin puolet pienempi kuin Rastilassa, mutta sinne lasketaan mahtuvan sama määrä telttapaikkoja koska kentälle ei saa pysäköidä autoja. Autojen pysäköinti hoidetaan toisaalla omalla parkkialueellaan.

Uusi matkailutrendi valtaa Helsingin saaristoa: Yö ekomökissä tarjosi taianomaisen hetken – "Saa olla paraatipaikalla"

Kesämaja-alueen yhteydessä olevaa palstaviljelyaluetta laajennetaan ja sinne mahtuu osa kartanon vierestä poistuvista palstaviljelypaikoista.

Helsinkiläisestä 1800-luvun kartanomiljööstä halutaan nyt lähiruoka- ja puutarhakohde – kaupunki suunnittelee pieniä ekomökkejä

20-neliöinen ekomökki tuo off-grid-elämisen Helsingin saaristoon – "Monella ihmisellä on alitajuinen toive päästä hetkeksi irti kaikista sidoksista"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut