Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ainakin nämä yökerhot aukeavat Helsingissä – Legendaarinen Kaarle XII: "Sisäänpääsyn edellytyksenä tulee olemaan koronapassi ja henkilöllisyystodistus"

Legendaarinen "Kalle" eli yökerho Kaarle XII kertoo avaavansa ovet normaalein aukioloajoin lauantaina, mikäli eduskunta ottaa koronapassin käyttöön.

– Sisäänpääsyn edellytyksenä tulee olemaan koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen esittäminen, kerrotaan ravintolan verkkosivuilla.

Night People Group kertoo Facebookissa, että ottaa viikonloppuna tulemme rokotepassin käyttöön Helsingissä ja Lahdessa, jossa se mahdollistaa yökerhoillemme normaalit aukioloajat ilman asiakaspaikkarajoituksia.

NPG pyörittää Helsingissä muun muassa yökerho Apolloa. Yrityksen Baarikärpänen on muuttanut Makkarataloon entisen Skohanin tiloihin ja avajaisia uudessa paikassa vietetään 29. lokakuuta.

– Emme ole riemuissamme itse koronapassista. Olemme kuitenkin onnellisia siitä, että pääsemme työskentelemään jälleen ilman asiakaspaikka- ja aikarajoituksia, jotka ovat näiden 19 kuukauden aikana tehneet liiketoiminnastamme kannattamatonta, kertoo NPG, jonka pitkän päivityksen on allekirjoittanut toimitusjohtaja Antti Raunio.

Raunio muistuttaa, että yökerhojen myynnistä 90 prosenttia tehdään kello 00–03.

Lisäksi yökerhotoimija toivoo etteivät asiakkaat purkaisi mahdollista kiukkuaan rokotepassista ravintoloiden työntekijöihin.

NoHo Partnersilla on yli 200 ruoka- ja viihderavintolaa Suomessa. Ilta-Sanomille yhtiö kertoo avaavansa Helsingissä Teatterin ja Wallis-karaokebaarin.