Nämä ovat halutuimmat asuinalueet Helsingissä – syksyllä hakujen kärkeen nousi yllättäjä

Helsingissä asuinalueista suosiotaan kasvattavat juuri nyt Kuusisaari ja Marjaniemi, joista on viimeisten kolmen kuukauden aikana tehty runsaasti asuntohakuja, Kuusisaaresta jopa koko kaupungin eniten. Asiasta kertoo asuntojen myyntialusta Oikotie.

Omistusasuntoa etsivien hakujen kärjessä ovat koko tämän vuoden aikana olleet Etu-Töölö ja Kruununhaka. Trendikkäin alue on edelleen Lauttasaari, jossa on havaittu jopa asuntokaupan ylikuumenemista.

"Tätä voisi kai verrata Espoon Westendiin" – helsinkiläisellä pientaloalueella puretaan vauhdilla vanhaa: uusiin asuntoihin muuttaa lapsiperheitä kantakaupungista

Munkkiniemi ja Katajanokka ovat nousseet haetuimpien alueiden kärkikymmenikössä, Punavuori on pudonnut kymmenen suosituimman joukosta.

– Lauttasaari lukeutuu Helsingin selkeisiin trendialueisiin. Oikotiellä Helsingin tämän vuoden 10 suosituimmasta postinumeroalueesta kolme on Lauttasaaressa: Myllykallio, Kotkavuori ja Vattuniemi. Suosio näkyy siellä hintojen nousunakin, Oikotie Asuntojen johtaja Anna Leinonen kertoo tiedotteessa.

Hänen mukaansa korona-ajan liike Helsingissä poispäin keskustasta kiteytyy kärkisuosion osalta Lauttasaareen.

Helsingissä on asuinalue, jonka kodit myydään usein vain päivissä tai ne siirtyvät sukupolvelta toiselle - Välittäjä nimeää kolme syytä vetovoiman taustalla

Välittäjä: Asuntomarkkina ylikuumentunut monin paikoin Helsingissä – nämä alueet puolestaan ovat mainettaan parempia

Helsingin uusista studioasunnoista tuli trendikäs vaihtoehto vuokrakämpille: Romaniasta muuttanut Catalina, 27, asuu 1773 e/kk -asunnossa – tämä kaikki kuuluu hintaan

"Kyllähän tämä ansaitsisi oman postinumeron" – hienostoalue haluaa tehdä eroa Itäkeskukseen, pelkona nimby-leima

Pk-seudun asuntokaupassa pelätään nyt 0-asunnon loukkua – Kiinteistönvälittäjä: "Suomalaiselle on aina stressi kun..."

Kuva: Helsinkiin nousee parhaillaan 7 perinteisesti tehtyä hirsitaloa – tämä erikoisuus kuuluu jokaiseen asuntoon

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut