Lähes vuoden suljettuna ollut ruokakauppa aukeaa Torpparinmäessä – tämä kaikki muuttuu

Tammikuussa remontin vuoksi suljettuS-Market Torpparinmäki avataan torstaina täysin uudistettuna. Tuusulanväylän kupeessä sijaitsevan kaupan avaamista on odotettu hartaasti monella Torpparinmäen lähialueella kuten Paloheinässä ja Itä-Pakilassa.

11 kuukauden remontin aikana myymälä laajeni 300 neliöllä vanhan parkkipaikan suuntaan. Tämä vaati ulkoseinän siirtämistä. Laajennuksen myötä myymälän valikoima kasvoi liki kaikissa tuoteryhmissä.

– Myymälän Ruokatorilla on kattava valikoima tuoretta lihaa ja kalaa, lounastarjonta täydentyi salaattibaarilla ja kaamosmasennuksen torjuntaan voi hakea vitamiinipommin appelsiinimehukoneesta, marketpäällikkö Jessica Millner kertoo tiedotteessa.

Pysäköintitilojen yhteyteen tullaan avaamaan myös ABC-latausverkoston seuraavat latauspisteet. S-market Torpparinmäen latauspisteeseen kuuluu 4 AC-peruslaturia ja 4 DC-teholaturia. Latauspiste avataan asiakaskäyttöön marraskuun aikana.

Myymäläuudistuksen lisäksi myös myymälän kylmälaitteet uusittiin remontin yhteydessä. Myymälän uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineena ympäristöystävällistä hiilidioksidia, ja parantaa samalla myymälän energiatehokkuutta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut