Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Salmisaareen avattiin 24/7 auki oleva golfkeskus – perustajina tuttu bilekaksikko

Salmisaareen on marraskuussa avattu kaikille avoin ammattilaistasoinen golfsimulaattorikeskus.

Ympäri vuoden auki olevassa golfsimulaattorikeskus Salmisaari Golfissa on kolme väylää, puupohjaiset lyöntialustat ja simulaattorit. Keskus on auki myös ympäri vuorokauden. Jäsenillä on sisäänpääsy harjoittelemaan kellon ympäri.

– Jokaisen simulaattorin saa eristettyä omaksi huoneekseen ääntä ja valoa eristävillä teatteriverhoilla. Viisimetrisiin lyöntialustoihin on rakennettu puupohjat. Tilassa on ilmanpuhdistimet, toteaa Salmisaari Golfin toimitusjohtaja Teppo Kuittinen tiedotteessa.

Keskuksen perustajajäseniin kuuluvat vuosia sitten lajiin hurahtaneet JVG:n Jare Brand ja VilleGalle. Perustajajäseniä on yhteensä seitsemän. Brand perustelee tiedotteessa lähtemistään mukaan hankkeeseen keskuksen hyvällä sijainnilla.

– Helsingin kantakaupungissa on tarve paikalle, jossa pääsee golfaamaan. Golf on meille harrastus, ja tiedämme, että Salmisaari Golf tulee Helsingissä tarpeeseen. Siksi tässä ollaan mukana. Eiköhän Salmisaaressa tule itsekin lyötyä palloa aktiivisesti.

Salmisaari Golf sijaitsee Technopolis 3 -rakennuksessa Salmisaaren liikuntakeskuksen vieressä. Keskuksen osoite on Energiakatu 4.

Kolme golfsimulaattoria näyttävät datan jokaisesta lyönnistä. Trackman 4 -simulaattori mittaa mailan, osuman ja pallon lennon tietoja yli miljardin osuman tietokantaan. Lyöntidatan voi tallentaa simulaattoriin.

– Lyöntiä lukevat sensorit ovat kaikki ulkoisia eli sensoreita ei tarvitse kiinnittää golfaajaan tai mailaan. Se on kätevää ja nopeaa. Siitä on hyötyä etenkin valmentamisessa. Sen avulla etävalmentaminen on mahdollista, Kuittinen jatkaa.

Keskuksessa on mahdollista järjestää myös elämystilaisuuksia, juhlia, seminaareja, kokouksia ja virkistyspäiviä.