Mersumiehen epäillään yrittäneen ajaa naisten päälle Malminkartanossa – poliisi kaipaa havaintoja 

Miehen epäillään yrittäneen ajaa autolla naisten päälle Malminkartanossa viime viikon lauantaina noin kello 23.30. Helsingin poliisi kaipaa vihjeitä tapaukseen liittyen.

Epäilty ja asianomistajat olivat poliisin tietojen mukaan riitautuneet ravintola Bar Kissassa. Osapuolet olivat siirtynyt selvittämään välejään ravintolan ulkopuolelle, jossa riita oli äitynyt nyrkkitappeluksi ja repimiseksi. Tämän jälkeen mies oli noussut A-sarjan Mercedes Benz -henkilöautoon ja yrittänyt törmätä sillä naisiin.

Poliisi tavoitti miehen ja ajoneuvon toisaalta hieman myöhemmin yöllä. Epäilty on ollut pidätettynä.

– Esitutkinnassa on selvinnyt, että tapauksella oli mahdollisesti useita silminnäkijöitä. Heitä ei tavoitettu paikan päältä eikä poliisi tiedä heidän henkilöllisyyksiään, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pertti Sovelius tiedotteessa.

Osa silminnäkijöistä ilmeisesti kuvasi tapahtumia puhelimiensa kameroilla.

Poliisi kehottaa kuvaajia ja muita silminnäkijöitä ilmoittautumaan todistajanlausuntojen saamiseksi. Yhteydenotot pyydetään puhelimitse 029 547 6148 (ma–su kello 8–16), WhatsAppilla 046 922 4651 tai osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut