Maailman ja Euroopan parhaaksi valittu kuoro konsertoi joulun alla Vanhassa kirkossa ja Temppeliaukion kirkossa

Noin 60 naisen muodostama, Helsingissä toimiva Philomela-kuoro esiintyy kuoronjohtajansa, musiikkineuvos Marjukka Riihimäen johdolla kahdesti Helsingin Vanhassa kirkossa 14. joulukuuta.

Kello 17 järjestettävä joulukonsertti kulkee nimellä ”Philomelan sukujoulu”. Perhekonsertissa myös yleisö pääsee ääneen. Myöhempi konsertti alkaa kello 19.

Philomelan joulukonsertit johdattelevat kuulijansa joulun taikaan perinteisillä ja uusilla joululauluilla sekä virkistävillä sovituksilla. Kuoro esiintyy myös Töölössä Temppeliaukion kirkossa 17. joulukuuta.

Philomela on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu kuoro. Philomela on vieraillut eri puolilla maailmaa ja voittanut useita kuorokilpailuja.

Vuosina 2013 ja 2014 Philomela saavutti mestaruuden European Choir Games – ja World Choir Games -kilpailuissa. Vuonna 2001 kuoro voitti kansainvälisen kuorokatselmuksen, Tampereen Sävelen, Grand Prix -palkinnon.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut