"Lukkoalalla toimiminen on monipuolisempaa kuin uskoisikaan" –  tämän vuoden Helsingin Yrittäjänaiseksi valittu on kalliolaisen lukkoliikkeen pääomistaja

Helsingin Yrittäjänaiset valitsi lukkoseppä Anne Jatkolan tämän vuoden Helsingin Yrittäjänaiseksi. Jatkola on ollut Helsingin Yrittäjänaisten jäsenenä vuodesta 2013 ja osallistunut aktiivisesti sekä paikallisiin että valtakunnallisiin tapahtumiin. Helsingin Yrittäjänaiset

Kalliolaisen lukkoliike Alppi-Avaimen pääomistaja ja toimitusjohtaja, lukkoseppä Anne Jatkola on valittu vuoden 2021 Helsingin Yrittäjänaiseksi.

Jatkola osti Alppi-Avain Oy:n 1996 vanhempiensa ja kahden asentajan kanssa. Vuonna 2000 hän hankki omistukseensa valtaosan yhtiön osakkeista. Palkkalistoilla on kaksi asentajaa.

Jatkolan työpäivät täyttyvät pääosin toimitusjohtajan tehtävistä, mutta tarvittaessa hän tekee edelleen myös keikkoja lukkoseppänä.

– Jos joku haluaa omalle avaimelleen riippulukon tai pesän, minähän ne useimmiten kokoan. Lukkoalalla toimiminen on monipuolisempaa kuin uskoisikaan, Jatkola sanoo.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut