Valoja pimeään vuodenaikaan – Ullanlinnassa virittäydytään paikallisten yrittäjien luomaan joulutunnelmaan

Valot syttyvät taas Korkeavuorenkadun ylle ripustettuihin sädekehiin. Vuodesta 2013 jatkunutta perinnettä juhlistetaan myös ullanlinnalaisyrittäjien organisoimassa Valon juhlassa joulukuussa.

Vuorimiehenpuistikossa on lauantaina 11. joulukuuta kello 15-17 luvassa jouluista tunnelmaa, kun Ullanlinnan yrittäjäyhdistys ry We Love Ullanlinna järjestää perinteisen Valon Juhla -tapahtumansa. Vuosien aikana juhlassa on nähty niin Joulupukkia, polkkaavia tonttuja kuin porokin.

– Juhlassa nautitaan tunnelmasta, yhdessäolosta, joululauluista ja -herkuista. Paikan päällä voi tutustua yrittäjien palveluihin ja huutaa huutokaupassa. Tapahtuma on avoin alueen asukkaille, yrittäjille, yhdistyksen jäsenille, lapsiperheille, koirille - kaikille, Nea Mikkola yhdistyksen hallituksesta kuvailee.

Vuoden verran yrittäjänä toiminut Mikkola osallistuu tapahtumaan ensimmäistä kertaa.

– Olen ensimmäistä kertaa mukana. Odotan innolla näkeväni uusia ja tuttuja kasvoja sekä tapahtuman varsinaisen toteutuksen. Erityisesti haluan päästä kokemaan tapahtuman tunnelmaa ja energiaa. Jännitän myös sitä, kuinka paljon väkeä saapuu paikalle, Mikkola sanoo.

We Love Ullanlinna on alueen yrittäjien verkostoitumiseksi ja markkinointiavuksi tarkoitettu yhdistys. Vuorimiehenpuistikossa yhteishenkeä tämän vuoden Valon juhlassa nostattaa liuta ullanlinnalaisyrittäjiä.

Odotan innolla näkeväni uusia ja tuttuja kasvoja sekä tapahtuman varsinaisen toteutuksen.

– En osaa sanoa yrittäjien määrästä, mutta toivomme sen olevan suuri, lähemmäs 50. Asiakkaita toivomme paikalle 300. Parhaimmillaan tapahtumassa on ollut jopa 400 kävijää, yhdistyksen puheenjohtaja, paikallinen ruokakauppias Kaisa Höysti toteaa.

Tapahtuman juontavat Stadiluotsi Jarkko Laaksonen ja yrittäjä Reeta Niemisvirta.

Markkinointi- ja sisällöntuotantoalaan keskittyvä Mikkola hoitaa yhdistyksen viestintää alueen toisen yrittäjän, Irene Häggkvistin kanssa. He ovat viime keväästä alkaen toteuttaneet yhdistyksen sosiaalista mediaa. Mikkola kertoo Valon juhlan näkyvän Itsenäisyyspäivästä lähtien myös yhdistyksen somekanavissa.

Ullanlinna

Valon juhla ja Valonkatu

Ullanlinnan yrittäjäyhdistys ry järjestää kaikille avoimen Valon juhlan 11. joulukuuta Vuorimiehenpuistikossa kello 15-17.

Paikalla on alueen yrittäjiä ja luvassa on muun muassa jouluista tunnelmaa ja huutokauppaa.

Tapahtuma juhlistaa samalla Valokatu-projektia, joka aloitettiin yhdistyksen perustamisvuonna 2013.

Valonkatu, eli Ullanlinnan yrittäjäyhdistys ry:n valoripustus valaisee koko Korkeavuorenkadun lähtien Esplanadilta ja jatkuen Merikadulle asti. Katuvalovaijereihin on ripustettu sädekehän muotoisten led-valojen polku.

Valonkadussa on mukana eri alojen yrittäjiä, asukkaita sekä taloyhtiöitä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut