Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

6+1 ravintolaa, jotka kannattaa testata Länsi-Helsingissä – tämä pizzeria pitää hallussaan kotiinkuljetusten ennätystä

Lokakuussa Helsingin Uutiset (HU 27.10.) teki katsauksen Lauttasaaren ravintolatarjontaan, joka todettiin kovin lounaspainotteiseksi. Miltä maistuvat Länsi-Helsingin kaksi kaupunginosaa Etelä-Haaga ja Niemenmäki? Tässä raportti pohjoisesta etelään:

Café de la Gare, lännen kahvilahelmi. Viime kesänä entisen Café Torpetin tilalle tullut ranskalaisen leipomustaidon mestarinäyte. Sijaitsee Huopalahden aseman vieressä. Samoja patonkeja ja konditoriatuotteita saa myös Le Grenieristä Meilahden Pihlajatiellä. Kauppalantie 48.

Arvostettu keittiömestari avasi uuden ravintolan Helsingin hiljaiselle asuinalueelle – näin se erottuu kaupungin kymmenistä aasialaisista

Famia Sushibar, japanilainen sushiravintola. Täältä saa myös muuta ruokaa, kuten keittoja: kana-kookos, miso, wonton ja dumplings jne. Takeaway suosittu. Sisällä muutama pöytä. Tunnelitie 2.

Kotipizza, pizzaravintola. Miksikö listalla? Ansaitsee tulla mainituksi todellisesta yrittäjähengestä ja siitä, että täältä toimitetaan ainakin Kotipizzan omien tilastojen mukaan eniten pizzoja kotiinkuljetuksina. Vihdintie 13.

Mr. Lau, kiinalainen ravintola. Tämä jo vuosikymmeniä toiminut kirjava kiinalainen on eräänlainen nurkkakunnan maamerkki. Ruokalista on tosi pitkä, muttei varsinaisesti yllätä. Eräänlainen hybridi, koska täällä viihtyvät niin lapsiperheet kuin kaljaveikot. Vihdintie 3-5

La Casetta Nostra, ravintola uudisrakennustalossa. Pizzaa, burgereita ja salaatteja sekä uunirullia, jotka on leivottu pizzataikinasta. Ne ovat kokeilemisen arvoisen paikan erikoisuus. Huopalahdentie 19.

Vietnamista Suomeen muuttanut Lucas Hoang, 37, pyörittää nyt Helsingissä ravintolaa, joka on varattu 300 päiväksi eteenpäin – kertoo HU:lle isot suunnitelmansa tulevaisuudelle

Naples, napolilainen pizzeria. Nuorten yrittäjien vuosi sitten keskelle koronakurimusta avaama laatupizzeria, joka panostaa muun muassa oikeanlaisiin jauhoihin. Vaihtuvat listat. Vielä 10 vuotta sitten paikan aitoitalialainen uuni olisi ollut ihme Helsingissä ja ruokamatkan kohde. Huopalahdentie 19.

Haagan Leipä, leipomon myymälä. Tämä ei ole ravintola, mutta lähiruokaa rakastavan foodien todellinen löytö. On auki vain hyvin rajoitetusti: tiistaisin 8-13 ja torstaisin 8-17. Ristolantie 7.

Kauppatori muuttuu lauantaina 125 mökin kyläksi – perinteisillä Tuomaan markkinoilla on muutakin uutta kuin paikka

Kallioon vuonna 1939 avattu klassikkoravintola suljetaan – taloon tulee lisää asuntoja

Legendaarinen hampurilaisketju palasi Helsinkiin – Muistatko? Sara Siepin rohkeasta mainoskuvasta roihahti kohu

"Sushia ja salaattia" – Munkkiniemen uusin ravintola aukesi SRV:n jättikortteliin