Terveysasema muuttaa Töölöön tammikuussa – Kampille näytettiin vihreää valoa

Alustava suunnitelma Kamppiin tulevasta terveys- ja hyvinvointikeskuksesta. Rakennus tulisi Kampin metroaseman läntisne lippuhallirakennuksen paikalle osoitteeseen Salomoninkatu 8. Sinne tulee muun muassa Keskustan terveys- ja hyvinvointikeskus, liiketiloja, metroaseman tiloja sekä kulkuyhteydet metroasemalle ja Kampin keskukseen. PES-arkkitehdit
Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

Laaksossa tällä hetkellä toimiva Kivelän terveysasema muuttaa Töölöön tammikuussa, arvioi kaupunki. Töölössä oleva terveysasema on parhaillaan remontissa. Laakson ja Töölön terveysasemat yhdistyivät aikaisemmin Kivelän terveysasemaksi.

Arviolta vuonna 2027 Kivelän ja Viiskulman terveysasemat muuttavat Kamppiin valmistuvaan uuteen 8-kerroksiseen terveys- ja hyvinvointikeskukseen. Kaupunkiympäristölautakunta hyväksyi asemakaavan omalta osaltaan tiistaina.

Terveys- ja hyvinvointikeskuksen tiloihin tulee muun muassa terveysasematoimintaa sekä psykiatria- ja päihdepalveluja, kuten matalan kynnyksen mielenterveyspalveluja. Lisäksi sinne sijoittuu nuorten ja aikuisten sosiaalipalveluja, fysio- ja toimintaterapiapalveluja sekä HUSin laboratorio- ja kuvantamispalveluja.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut