Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lemmikeille jaetaan ruokapaketteja Helsingissä vuoden tauon jälkeen – "Lahjoituksia tullut erityisen paljon yksityshenkilöiltä"

Lemmikkien leipäjono järjestetään jälleen Hakaniementorilla. Lauantaina kello 12–13.30 jaetaan maksutta koiran- ja kissanruokaa apua tarvitseville lemmikinomistajille.

Jakopisteitä on kaksi, eli omansa koiran- sekä kissanruoalle. Arvion mukaan ruokapaketteja riittää noin 350-400 tarvitsevalle.

– Monelle eläinystävä on se rakkain ystävä. Vaikean taloudellisen tilanteen vuoksi ei ehkä kuitenkaan ole mahdollisuutta tarjota lemmikille sellaista joulua kuin haluaisi, sanoo tiedotteessa Rekku Rescuen puheenjohtaja Sadri Wirzenius.

Rekku Rescue järjestää lemmikkien ruokajakelun joulun alla nyt viidettä kertaa.

– Viime vuonna emme voineet koronatilanteen vuoksi järjestää tapahtumaa.

Olen iloinen, että se nyt on mahdollista, mutta huomioimme ehdottomasti turvallisuuden. Osallistuvia pyydetään pitämään turvavälit sekä jonoissa että ruoanjakelupisteissä ja suosittelemme myös maskin käyttöä, Wirzenius kertoo.

Tapahtumaan on saatu runsaasti lahjoituksia paitsi yrityksiltä myös yksityishenkilöiltä.

– Suuri kiitos kaikille lahjoittajille. Tänä vuonna on tullut erityisen paljon lahjoituksia myös yksityisiltä ihmisiltä. Auttamisenhalu lämmittää mieltä, Wirzenius kiittää.