Hotellitason palveluita asumiseen yhdistävä ketju laajentaa Katajanokalla

Huoneistohotelliketju Noli Studios kasvaa Katajanokalla. Kanavakadulle entiseen sataman tukkurakennukseen tulee nyt 226 uutta studioasuntoa. Noli Studios Katajanokka ja Kanavakatu muodostavat yhden Suomen suurimmista hotellikokonaisuuksista, jossa huoneita on 489.

Helsingin uusista studioasunnoista tuli trendikäs vaihtoehto vuokrakämpille: Romaniasta muuttanut Catalina, 27, asuu 1773 e/kk -asunnossa – tämä kaikki kuuluu hintaan

Nolissa voi majoittua lyhyen aikaa tai kuukausia. Studiossa tavoitellaan kodinomaisuutta, mutta tarjolla on hotellitason palvelut sekä yhteistilaa, joka palvelee asukkaiden yhteisöllisyyttä.

Noli-konseptin kehittänyt kiinteistösijoitus- ja -kehitysyhtiö NREP uskoo, että serviced living -elämäntyylin kysyntä kasvaa jatkuvasti. Vuonna 2023 Kanavakadun lisäksi uudet Nolit avataan myös Herttoniemessä ja Malmilla.

Oletko unelmoinut New Yorkissa asumisesta? Tämä helsinkiläinen kadunpätkä on kuin suoraan Manhattanilta – Suunnitelma valmistui 1915, mutta vain pieni osa toteutui

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut