Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maksuton uudenvuoden konsertti Hartwall-areenalla – esiintymässä Blind Channel, Behm ja Erika Vikman

Helsinki siirtää perinteisesti Kansalaistorilla pidetyn uudenvuoden juhlansa sisätiloihin jäähalliin.

Vuoden vaihtumista juhlitaan 31. joulukuuta. Behmin, Erika Vikmanin ja Blind Channelin tähdittämään konserttiin voi osallistua koronaturvallisesti Hartwall-areenalla tai sitä voi seurata kotona Ylen kanavien välityksellä. Ilta päättyy näyttäviin kaupungin ilotulituksiin.

Tapahtumaan voi osallistua koronapassin esittämällä paikan päällä tai konserttia voi seurata kotisohvilta Ylen kanavilta. Maksuttomat liput areenalle tulevat varattaviksi verkossa Ticketmasterin kautta perjantaina 10. joulukuuta kello 9. Konsertti on K-18, ja areenan ravintolat palvelevat vieraita läpi illan.

Areenalla nähtävässä konsertissa lavalle nousevat debyyttialbumillaan ilmiömäiseen suosioon noussut BEHM, menneiden vuosikymmenien kaikuja riemukkaalla diskopopillaan herättävä Erika Vikman sekä Euroviisu-huumasta koko kansan suosikiksi ponnistanut Blind Channel.

Juhlatunnelmaan yleisön virittää DJ Windows95man, ja show’n juontavat Emma Karasjoki ja Gogi Mavromichalis.

Perinteisesti Kansalaistorilla järjestetty juhla siirtyy areenalle ja televisioon, sillä koronapassien tarkastaminen ei ole mahdollista kymmenien tuhansien kävijöiden toritapahtumassa.

Illan loisteliaasti päättävät ilotulitukset ammutaan hajautetusti kolmesta eri lokaatiosta, ja ne ovat nähtävissä laajalta alueelta ympäri kaupungin.

– On hienoa päästä jälleen ottamaan vastaan uusi vuosi ja katsoa yhdessä kohti tulevaa. Kannustamme kaikkia kaupunkilaisia juhlimaan koronaturvallisesti ja seuraamaan kaupungin yhteistä ilotulitusta omien rakettien ampumisen sijaan. Näin vältämme ylimääräistä sotkua ja melua saaden samalla nauttia upeasta ilotulituksesta, sanoo pormestari Juhana Vartiainen.

Perheen pienimmät pääsevät lisäksi seuraamaan Unikeon uudenvuoden valvojaisia Helsinki-kanavalla. Kaikenikäisille sopivien bileiden takana on kaupungin kekseliäimpien lastentapahtumien taustavoimana tunnettu Skidit-kollektiivi. Tallenne on katsottavissa verkossa koko uudenvuoden ajan.