Tämä Kotipizza on Suomessa nyt ainoa laatuaan – "Pizzaperjantait ruuhkauttivat"

Yritys: Järvenpäässä on Suomen ainoa Kotipizza, jossa on kaksi erillistä keittiötä. Kohta niistä voi tilata sushipizzaa.

Järvenpään Kotipizza on maan ainoa ketjun ravintola, jossa on kaksi erillistä keittiötä. Hiljattain valmistuneen remontin ansiosta myös ravintolan tila tuplaantui.

Suurimmat mullistukset tapahtuvat keittiötiloissa. Järvenpään Kotipizzasta tuli Suomen ainoa Kotipizza, jolla on kaksi erillistä keittiötä. Toisessa keittiössä valmistetaan kaikki paikan päällä tehdyt tilaukset ja verkkokaupan kautta saapuvat noutotilaukset, toinen huolehtii kuljetettavista tilauksista.

– Koronapandemia lisäsi verkkokauppa- ja kuljetustilauksia niin paljon, että entinen keittiö ruuhkautui usein pizzaperjantain huipputunteina, kertoo Pasi Rajala, toinen ravintolan yrittäjistä.

Rajala ja hänen yrittäjäkumppaninsa Kati Rusanen aloittivat Järvenpään Kotipizzan yrittäjinä vuonna 2019, tasan kaksi vuotta ennen joulukuun alussa pidettävää uusinta-avausta.

Ravintolaa juhlistetaan erikoistuotteella: Kotipizzasta saa rajoitetun ajan sushipizzaa, jossa voi maistaa wasabia, inkivääriä ja lohta.

– Järvenpää on Suomen sushipääkaupunki. Kotipizzan luova johtaja Risto Mikkola onnistui tuomaan sushin maut pizzaan erinomaisen hyvin, Rajala sanoo.

Rusanen ja Rajala ovat Kotipizzan yrittäjiä myös Keravalla, Hyvinkäällä ja Lohjalla. Vuosina 1994 - 2000 Rusanen oli työntekijänä samalla ketjulla. Nykyisin kaksikko työllistää 60 henkilöä eri paikkakunnilla.

– Järvenpää on toiseksi eniten myyvin Kotipizza. Ykköspaikkaa pitää Pirkkala, sanoo Rusanen.

Järvenpääläispizzeriasta kertoi ensin Keski-Uusimaa-lehti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut