Oletko menossa joulukirkkoon tai -konsertteihin? – huomioi tiukentuneet koronarajoitukset

Munkkiniemen seurakunnassa joulutunnelmaan voi virittäytyä jouluisten konserttien äärellä. Kauneimpia joululauluja soi 17. joulukuuta Talinrannassa kello 17.30 ja Lehtisaaressa kello 18.30, Munkkiniemen kirkossa 18. joulukuuta kello 18 ja Munkkivuoren kirkossa 22. joulukuuta kello 19.

Messu kauneimpien joululaulujen sävelin Munkkivuoren kirkossa 26. joulukuuta alkaa kello 11. Jouluyön messu Munkkiniemen kirkossa järjestetään aattona kello 23, Jouluaamun messu kello 8 ja Uudenvuodenpäivän messu 1. tammikuuta kello 11.

Joulu

Koronarajoitukset

Tiukempien koronarajoitusten myötä kirkollisiin tapahtumiin ja toimituksiin saa ottaa kolmanneksen normaalista henkilömäärästä.

Munkkivuoren kirkon osalta määrä on 180 ja Munkkiniemen kirkon osalta 130 henkeä. Koronapassia ei kysytä.

Kauneimpiin joululauluihin, konsertteihin ja muihin esityksiin tarvitaan henkilöllisyystodistus ja tulostettu tai mobiililaitteelta esitettävä koronapassi, joka tarkastetaan paikan ulkopuolella.

Alle 20 hengen tilaisuuksissa riittävät käsihygienia, maski, turvavälit ja terveenä saapuminen, joista huolehditaan isommissakin tilaisuuksissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut