Suomenlinnasta löytyy jouluista tekemistä

Suomenlinnassa voi tunnelmoida jälleen joulun aikaa. Saaren joulukuuset, sesonkiherkkuja tarjoavat kahvilat ja ravintolat, Linnoitustontun reitti sekä joulutunnelmaan puettu Lelumuseo houkuttelevat retkelle myös talvisaikaan.

Suositulta Linnoitustontun reitiltä löytyy omatoiminen tehtäväpolku, jossa pääsee ratkaisemaan jouluaiheisia tehtäviä ja ansaitsemaan pienen palkinnon.

Lelumuseossa pääsee tutustumaan muun muassa entisaikojen lasten joululahjoihin. Myös sotamuseossa kannattaa piipahtaa pelaamassa tonttubingoa.

Suomenlinnasta löytyy myös aikuisille tekemistä, sillä Kurja Viapori -kierroksilla keskitytään Suomenlinnan historian tummiin tositarinoihin. Nämä selkäpiitä kylmäävät tarinat eivät sovi lasten korville.

– Parasta Linnoituksen joulussa on tunnelma. Suomenlinnassa on talvisin rauhallista ja lautalla kulkeminen on hieno elämys, kertoo Suomenlinnan vastaava matkailuneuvoja Eeva Tulenheimo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut