Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Triplasta paljastui lisää vaarallisia seiniä – 3 jätti-ikkunaa "poksahti rikki" viime talvena, ei korjattu vieläkään

Pasilassa sijaitsevan Triplan julkisivumateriaaleissa on havaittu useita vaarallisia rakennevikoja. Tänään osa Triplan vieressä kulkevista kaduista suljettiin, koska toimistorakennuksesta oli pudonnut laatta kevyen liikenteen alueelle. Laatan putoaminen huomattiin jo viime viikolla, mutta järeämpiin toimenpiteisiin ryhdyttiin vasta tänään.

Viime talvena ongelmia oli ravintola Towerin kohdalla, jossa ainakin kolme huoneen korkuista lasi-ikkunaa hajosi. Lasinsirpaleita levisi laajalle alueelle.

Triplassa työskentelevien ihmisten mukaan lasit "poksahtivat rikki" ensimmäisten pakkasten aikaan.

–  Nämä lasit on poistettu valmistusvirheen vuoksi. Havaitsimme vian ja ryhdyimme toimenpiteisiin, jotta ei synny vaaratilanteita. Turvallisuussyistä ulommaisia laseja on poistettu ja niihin tulee uudet lasit pian, kauppakeskusjohtaja Kati Kivimäki kertoi Helsingin Uutisille viime helmikuussa.

Ainakaan kaikkia hajonneita laseja ei ole tähän mennessä kuitenkaan korjattu, vaan niiden paikalla on lasinsirpaleiset ikkunankarmit.

Kuva: Liikkumista Triplan ympärillä on rajoitettu, korkealta seinästä putosi vaarallinen laatta –  "Painaa jonkin verran"

Triplan hotellin ikkunoihin syttyi 2 jättimäistä kuviota – tätä se merkitsee

Helsingin ensimmäinen pilvenpiirtäjä jäämässä ilman rakentajaa – YIT haluaa eroon Keski-Pasilan hankkeesta