Kalasataman 31-kerroksisen tornin vuokra-asunnot tulivat tarjolle – tämän verran maksaa yksiö ylimmässä kerroksessa

Kalasatamaan Majakan ja Loiston seuraksi kohonneen Lumo One -tornitalon vuokraus on alkanut 3. tammikuuta.

Lumo One valmistuu kesällä 2022 Redin yhteyteen. Talossa on yhteensä 291 asuntoa ja 31 kerrosta.

Pienimmän, 23,5-neliöisen yksiön saa reilulla 760 eurolla kuussa, kun taas ylimmän 31. kerroksen 35,5 neliön yksiö maksaa 1 189 euroa kuussa.

Kaupunkikodeissa on ranskalaisen parvekkeen lisäksi viherhuoneet. Sisustusvaihtoehtoja on kolme erilaista: valkoinen, lämmin vaalean puun sävy ja musta.

Viihtyvyys miniasunnossa hiipuu nopeasti muuton jälkeen – Tällaisia asuntoja Hoas nyt rakentaa: toimitusjohtaja vertaa tilannetta Monopoli-peliin

Lasitetut terassit, saunatilat sekä monikäyttöinen yhteistila etätyöpisteineen laajentavat elämistä omasta kodista myös asukkaiden yhteisiin tiloihin, Kojamo kertoo tiedotteessaan.

Talon lisäpalveluna ovat siivouspalvelu, yhteisiä tapahtumia, liikuntapalveluita sekä oma nimetty Lumo-isännöitsijä.

Kimppa-asuntoja valmistui meren rannalle Helsinkiin, mutta hakijoista oli pulaa – Näin paljon Roosa, 19, maksaa vuokraa 14-neliöisestä huoneesta

Lumo One valmistuu kahdessa osassa. Muuttamaan kerroksiin 6.–13. pääsee 1. heinäkuuta ja kerroksiin 14.–31. syyskuun alussa.

Vuokra-asuntoja on tällä hetkellä Helsingissä paljon tarjolla. Esimerkiksi verkkopalvelu Oikotiellä on lähes 5 400 vuokra-ilmoitusta Helsingistä, mukana on sekä uudiskohteita että vanhoja asuntoja.

Vanhojen osakeasuntojen hintojen nousu tyssäsi marraskuussa koko maassa, kertoo Tilastokeskus – Neliöstä joutui pulittamaan keskimäärin 3,6 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten

Puotilan ostarin purkaminen lykkääntyy kuukausilla – rakennuttajan olematon tiedotus ihmetyttää lähistön asukkaita: "Huhupuheet alkavat velloa"

Formulatoimittaja Mervi Kallio, 44, voitti arvonnassa ja muuttaa pian himoittuun arvorakennukseen Munkkiniemessä – "Olen käynyt ystävieni kanssa jo fiilistelemässä tulevia kotikulmia"

Asuntokaupassa on sääntö, joka "pätee niin Kalliossa kuin Vantaan Havukoskellakin" – välittäjä on toiveikas, että 1970-luvun lähiöille tapahtuu sama kuin 1950-luvun asuinalueille

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut