Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kalasataman 31-kerroksisen tornin vuokra-asunnot tulivat tarjolle – tämän verran maksaa yksiö ylimmässä kerroksessa

Kalasatamaan Majakan ja Loiston seuraksi kohonneen Lumo One -tornitalon vuokraus on alkanut 3. tammikuuta.

Lumo One valmistuu kesällä 2022 Redin yhteyteen. Talossa on yhteensä 291 asuntoa ja 31 kerrosta.

Pienimmän, 23,5-neliöisen yksiön saa reilulla 760 eurolla kuussa, kun taas ylimmän 31. kerroksen 35,5 neliön yksiö maksaa 1 189 euroa kuussa.

Kaupunkikodeissa on ranskalaisen parvekkeen lisäksi viherhuoneet. Sisustusvaihtoehtoja on kolme erilaista: valkoinen, lämmin vaalean puun sävy ja musta.

Viihtyvyys miniasunnossa hiipuu nopeasti muuton jälkeen – Tällaisia asuntoja Hoas nyt rakentaa: toimitusjohtaja vertaa tilannetta Monopoli-peliin

Lasitetut terassit, saunatilat sekä monikäyttöinen yhteistila etätyöpisteineen laajentavat elämistä omasta kodista myös asukkaiden yhteisiin tiloihin, Kojamo kertoo tiedotteessaan.

Talon lisäpalveluna ovat siivouspalvelu, yhteisiä tapahtumia, liikuntapalveluita sekä oma nimetty Lumo-isännöitsijä.

Kimppa-asuntoja valmistui meren rannalle Helsinkiin, mutta hakijoista oli pulaa – Näin paljon Roosa, 19, maksaa vuokraa 14-neliöisestä huoneesta

Lumo One valmistuu kahdessa osassa. Muuttamaan kerroksiin 6.–13. pääsee 1. heinäkuuta ja kerroksiin 14.–31. syyskuun alussa.

Vuokra-asuntoja on tällä hetkellä Helsingissä paljon tarjolla. Esimerkiksi verkkopalvelu Oikotiellä on lähes 5 400 vuokra-ilmoitusta Helsingistä, mukana on sekä uudiskohteita että vanhoja asuntoja.

Vanhojen osakeasuntojen hintojen nousu tyssäsi marraskuussa koko maassa, kertoo Tilastokeskus – Neliöstä joutui pulittamaan keskimäärin 3,6 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten

Puotilan ostarin purkaminen lykkääntyy kuukausilla – rakennuttajan olematon tiedotus ihmetyttää lähistön asukkaita: "Huhupuheet alkavat velloa"

Formulatoimittaja Mervi Kallio, 44, voitti arvonnassa ja muuttaa pian himoittuun arvorakennukseen Munkkiniemessä – "Olen käynyt ystävieni kanssa jo fiilistelemässä tulevia kotikulmia"

Asuntokaupassa on sääntö, joka "pätee niin Kalliossa kuin Vantaan Havukoskellakin" – välittäjä on toiveikas, että 1970-luvun lähiöille tapahtuu sama kuin 1950-luvun asuinalueille