Laajasalon murhasta vangittu kaksi miestä

Laajasalon henkirikoksen esitutkinta on edelleen kesken, kertoo Helsingin poliisi.

Aamulla 3. lokakuuta poliisi meni Rudolfintiellä sijaitsevaan yksityisasuntoon tarkastuskäynnille, koska asunnosta oli kuulunut avunhuutoja ja tappelun ääniä.

Paikan päältä löytyi menehtyneenä noin 35-vuotias mies. Hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Naapureiden mukaan asunnosta oli kuulunut meteliä sunnuntaiaamuna kello 8.30 aikoihin. Poliisille on sittemmin selvinnyt, että henkirikos tapahtui kyseiseen aikaan. Tapausta tutkitaan tällä hetkellä murhana.

Epäiltyinä on vangittuna kaksi miestä, joiden osallisuutta tapahtumiin selvitetään yhä.

Poliisin ei ole mahdollista tiedottaa tapahtumien kulusta, epäiltyjen roolista tai muista rikoksen yksityiskohdista enempää. Tavoitteena on turvata esitutkinta ja tapauksen mahdollinen oikeuskäsittely.

– Esitutkintaviranomainen voi antaa tietoja salassa pidettävästä esitutkinta-asiakirjasta, ellei tietojen antaminen vaaranna rikoksen selvittämistä tai tutkinnan tarkoituksen toteutumista. Jotta saamme epäillyn rikoksen selvitettyä, en voi kertoa tapauksesta yksityiskohtaisesti, sanoo tiedotteessa rikostarkastaja Jari Koski.

Jutussa on syytteen nostamisen määräpäivä 4.2.2022. Juttu saadaan syyteharkintaan todennäköisesti tammikuun puolivälin tienoilla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut