Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katajanokan laulava kauppias sai tunnustuksen työstään

Katajanokan K-marketin kauppias Juuso Hemminki on palkittu Vuoden kauppiaan diplomilla. Tunnustus jaettiin yhdelletoista K-marketkauppiaalle eri puolilta Suomea. K-marketkauppoja on koko Suomessa liki 800.

Ankankoivet, dry aged -pihvit ja laatuöljyt eivät kuulu aivan jokaisen korttelikaupan valikoimaan, mutta K-Market Katajanokalla ne ovat olennaisia tuotteita.

– Asiakaskunta Katajanokalla on erittäin vaativa. Pyrimme tarjoamaan kaiken, mitä asiakkaat tarvitsevat. Meidän tehtävämme on tehdä Katajanokalta lähtemisestä tarpeetonta, Hemminki sanoo tiedotteessa.

Hemminki saa asiakastoiveita päivittäin. Palautetta tulee niin digikanavissa kuin hyllyjen välissäkin.

Ennen kauppiaaksi ryhtymistä Hemminki työskenteli oopperalaulajana. Hänet tunnetaankin laulavana kauppiaana, joka on aiemmin järjestänyt esimerkiksi joulukonsertteja kaupassaan. Korona-aika on muuttanut tätäkin.

– Emme ole voineet ottaa sataa ihmistä samaan aikaan kauppaan kuuntelemaan konserttia. Toivotaan, että ääni vielä soi, kun rajoitukset loppuvat.