Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rantarakenteissa vaurioita M/S Gabriellan törmäyksestä: Allas Sea Pool kiinni, kunnes käyttö on turvallista

Kauppa

Helsingin kaupunki tutkii M/S Gabriellan törmäyksestä Katajanokanlaituriin tammikuussa aiheutuneita vaurioita. Törmäyksestä on tehtyjen tutkimusten mukaan aiheutui vaurioita Kauppatorin kupeessa sijaitsevan merikylpylä Allas Sea Poolin rantarakenteisiin.

Helsingin kaupunki omistaa ranta-alueen ja se on vuokrattu Allas Sea Poolin käyttöön. Laiturin ja tukimuurin vaurioita on selvitetty viime viikosta alkaen sukeltajan avulla. Vaurioiden laajuudesta tarvitaan lisäselvityksiä, mutta jo tähänastisissa tutkimuksissa on selvinnyt, että alueella tarvitaan korjauksia.

Allas Sea Pool on sulkenut toimintansa asian vaatimien selvitysten ja omien rakennustensa korjaustarpeiden arvioinnin ajaksi. Ranta-alue on poistettu käytöstä turvallisuuden varmistamiseksi.

Allas Sea Pool on ollut suljettuna jo ennen onnettomuutta koronarajoitusten vuoksi. Yritys tiedottaa toimintansa jatkumisesta myöhemmin itse.