Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kallion uuteen kortteliin avataan ainakin 8 ravintolaa –  nämä tulevat ensimmäisinä

Ylva on julkistanut Kallion vanhojen virastotalojen tilalle rakennettavan Lyyra-korttelin ensimmäiset ravintolat.

Ensi vuoden alussa valmistuvaan toimistorakennukseen tulee Kakkugalleria sekä 3–0 Sport Bar.

Hotelliosa valmistuu vuoden 2023 lopulla ja siihen tulee nuudeliravintola Fat Ramen sekä katuruokaan keskittyvät UG-ravintolamaailma, jonka takana on Fafa's-ketjun perustaja Doron Karavani.

UG tarjoaa aloitteleville ravintolayrittäjille mahdollisuuden testata uusia ideoita.

–  Tilaan mahtuu yhteensä viisi ravintolaa, joista neljä on varattu kokeilualustaksi täysin uusille ravintoloille. Me tarjoamme laitteet ja puitteet – ravintolat voivat keskittyä olennaiseen eli tarjoamaan herkullista ruokaa, Karavani kertoo Ylvan tiedotteessa.

Ravintolapalveluiden lisäksi Lyyraan tulee Keskon päivittäistavarakauppa, joka aukeaa alkuvuodesta 2023.

Vuoden 2023 lopussa toiminnan aloittaa Suomen ensimmäinen Citybox-ketjun hotelli. Toimistovuokralaisten joukosta löytyy muun muassa rekrytointipalveluita tarjoava Duunitori.

Kolmas Lyyra-korttelin rakennus on varattu vuokra-asunnoille.

– Vuokraus on edennyt hyvässä tahdissa koronapandemiasta huolimatta, ja julkaisemme myöhemmin vielä lisää Lyyrasta jo paikkansa varmistaneita ravintoloita, palveluita ja toimistovuokralaisia. Uskon, että etenkin erinomainen sijainti suoraan metroaseman yläpuolella ja uudiskohteen tarjoama joustavuus tilaratkaisuissa ovat Lyyran valtteja suhteessa alueen muuhun tarjontaan, kertoo Ylvan kiinteistöjohtaja Ville Vaarala.

Ylvan omistaa Helsingin yliopiston ylioppilaskunta.

Kuvat: Virastotaloja alettiin rouhia maan tasalle Kalliossa – "Palvelutaso muuttuu täysin ja katu elävöityy huomattavasti"