Salamakäänne! Triplasta tuttu leffateatteriketju aloittaa Redissä

Triplassa viime kesästä lähtien toiminut BioRex avaa kesällä elokuvateatterin Kalasataman Rediin. Aiemmin Redissä toiminut virolainen Cinamon-ketju kertoi tiistaina lopettaneensa kaiken elokuvateatteritoiminnan Suomessa.

Redissä on viisi elokuvasalia, jotka BioRex aikoo remontoida kevään aikana. Myös aulatiloihin on luvassa parannuksia.

BioRexin tuloa Rediin osattiin odottaa, mutta käänne oli nyt yllättävänkin nopea.

BioRexin toimitusjohtaja Aku Jaakkola sanoi Helsingin Uutisille tiistaina, että oli kuullut Cinamonin lopettamisesta vasta samana päivänä. Hän ei halunnut tuolloin kommentoida, onko BioRex kiinnostunut Redin tiloista. Kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen sanoi HU:lle, että neuvotteluja uuden yrityksen kanssa on käyty jonkun aikaa.

–  Uusi operaattori haluttiin luonnollisesti löytää mahdollisimman nopealla aikataululla, sillä elokuvateatteri rikastaa kauppakeskuksen ja kaupungin tarjontaa sekä kulttuurin- että vapaa-ajan palvelujen näkökulmasta, kertoo Aku Jaakkola tiedotteessa.

–  Redin asiakkaat ansaitsevat laadukkaan elokuvateatteritoimijan ja kattavat viihteen palvelut. Vahva ja monipuolinen viihteen elämys tukee myös rakenteilla olevaa ravintolamaailmaa, sanoo Redin kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen.

Cinamonin sarja- ja lahjaliput hyväksytään maaliskuusta lähtien BioRex -elokuvateattereissa. Ne käyvät myös Triplan teatterissa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut