Kannelmäen peruskoulussa laajoja kosteus- ja mikrobivaurioita – edessä 1,5 vuoden remontti

Kannelmäen peruskoulun Kanneltien toimipisteessä valmistaudutaan julkisivun ja vesikaton korjaukseen, jonka tarkoituksena on parantaa sisäilman laatua. Ulkoseinissä on havaittu laajoja kosteus- ja mikrobivaurioita. Myös yläpohjarakenteessa on todettu paikallisia vaurioita. Kuntokartoitus tehtiin vuosina 2020–21.

Kaupungin mukaan koulussa olleet ihmiset ovat oireilleet. Koulukäyntiä on turvattu muun muassa ilmanvaihtojärjestelmän uusimisella ja tilojen ylipaineistuksella. Liikuntasalin ja musiikkiluokan lattiarakenteissa olleet kosteusvauriot ovat korjattu.

Peruskorjauksen on tarkoitus kestää ensi kesäkuusta vuoden 2023 joulukuuhun. Väistötilana toimii paviljongit osoitteessa Pelimannintie 16.

Kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto käsittelee hankesuunnitelmaa torstaina. Remontin hinnaksi on laskettu noin 5 miljoonaa euroa.

Vuonna 1959 valmistuneessa rakennuksessa toimii peruskoulun vuosiluokat 1-4. Oppilaita on 455.

Kannelmäen peruskoulun uusi toimipiste on valmistumassa Kuninkaantammeen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut