Poliisihallitus: Poliisiin kohdistuu nyt mahdollinen uhka – varautumista on tehostettu, jokaiselle tehdään turvatarkastus

Poliisihallitus tiedottaa, että poliisiin kohdistuu nyt mahdollinen uhka, jonka vuoksi poliisin varautumista on tehostettu. Poliisin varautumiseen ja valmiuteen liittyvät tiedot ovat salassa pidettäviä, joten yksityiskohtaisia tietoja toimenpiteistä ei ole mahdollista antaa.

– Asiointi poliisin toimipisteillä jatkuu, sillä mahdollinen uhka kohdistuu poliisiin. Yleisesti ottaen poliisi varmistaa kaikissa tilanteissa niin oman henkilöstönsä kuin asiakkaiden turvallisuuden tilanteen edellyttämällä tavalla, tiedotteessa kerrotaan.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan esimerkiksi Sisä-Suomen poliisin alueella sijaitsevassa laitoksessa kulunvalvontaa on tarkennettu, henkilökunnan määrää on lisätty ja laitoksessa asioiville tehdään turvatarkastuksia.

– Jokaiselle poliisin toimitiloihin saapuvalle suoritetaan turvatarkastus toistaiseksi. Henkilöt päästetään yksitellen poliisin toimesta sisään turvatarkastusta varten, kerrotaan laitoksen seinällä olevassa tiedotteessa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut