Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Talvilomarieha Stadionilla ja paljon muuta – katso tärpit talvilomaviikkoon

Ensi viikon koulujen talvilomalla Helsingissä on kymmeniä nuorille ja lapsiperheille suunnattuja tapahtumia. Suurin osa kaupungin talvilomaohjelmasta on maksutonta ja maksullisetkin elämykset ovat edullisia.  

Talviloman perinteinen koko perheen tapahtuma Stadin Talvirieha muuttaa tänä vuonna Paloheinästä urbaaniin ympäristöön, kun tapahtuman keskipisteenä on Olympiastadion ja sen lähialueet Töölössä. Tiistaina 22. helmikuuta kello 15.30–18.30 järjestettävä tapahtuma on maksuton.

Ulkoliikuntapaikkojen ajankohtainen tilanne kannattaa tarkistaa verkosta pk-seudun ulkoliikuntakartasta.

Suvilahden Tiivistämö tarjoaa nuorille musiikki- ja tanssipainotteista tekemistä. Tiivistämöllä voi esimerkiksi hypätä tanssivideoautomaattiin, osallistua DJ-työpajaan tai katsella hip hop –kulttuurin historiaan syventyviä leffoja.

Perjantaina 25. helmikuuta Tiivistämö striimaa kahden nousevan nuoren rap-artistin live-esiintymiset Helsinkikanavalle.

Sexmane & Pessa live-stream keikka alkaa kelo 18.30 ja sisältää keikkojen lisäksi myös artistihaastattelut. Lisäksi Tiivistämölle pääsee 200 ensimmäistä katsomaan keikkaa paikan päällä.  

Nuorisotalot järjestävät talvilomalla erilaisia retkiä, tapahtumia, työpajoja ja muuta nuorten suunnittelemaa tekemistä. Nuorisotalojen avoimissa illoissa pelataan, kokkaillaan, katsellaan leffoja ja hengaillaan yhdessä vanhojen ja uusien kavereiden kanssa. 

 Malmitalolla sukelletaan mangan maailmaan nuorten ideoimassa ja toteuttamassa Mangataivas-huoneessa. Tarjolla on piirrostyöpajan ja kirjavinkkauksen lisäksi manga-elokuvanäytös.

Kannelmäen nuorisotalolla puolestaan tehdään luonnonkosmetiikkaan joka kodin raaka-aineista. 

Kirjastot tarjoavat talvilomaviikolla perheen pienimmille muun muassa satutuokioita, askartelua sekä salapoliisitehtäviä ja vähän vanhemmille muun muassa konsoli- ja lautapelejä.

Itäkeskuksen, Kontulan ja Vuosaaren kirjastoissa järjestettävässä Incredibox-biittipajassa pääsee kokeilemaan helppokäyttöistä biitinluontiappia.  

HAM Helsingin taidemuseoon ja Kaupunginmuseoon on aina vapaa pääsy alle 18-vuotilaille.

Katso koko talviloman tarjonta verkosta: nuorten.helsinki.