Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Harrastushallilla paljon tekemistä hiihtolomalaisille Konalassa – katso koko viikon ohjelma

Malminkartanon harrastushallilla on tänään alkavalla koululaisten hiihtolomaviikolla tarjolla maksutonta tekemistä koko viikon.

Maanantaista perjantaihin hallilla järjestetään erilaisia lajikokeiluja, kuten tanssia, kaupunkisotaa ja pelailua pallojen sekä lautapelien äärellä.

Maanantaina luvassa maistiaisia eri lajeista. Tiistain tarjolla tanssia. Hallilla on mahdollista kokeilla muun muassa street dancea, capoieiraa ja Just Dance -peliä. Keskiviikkona pelataan kaupunkisotaa. Torstaina ohjelmassa on toivetoimintaa. Perjantaina on pelipäivä.

Lisätietoa koko viikon ohjelmasta saa tästä linkistä.

Toiminta hallilla on päivittäin kello 15–17 suunnattu 9–12-vuotiaille ja kello 17–19 iältään 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Ilmoittautumista etukäteen ei vaadita.

Helsingin kaupungin nuorisotoimen ylläpitämä Malminkartanon harrastushalli toimii Konalassa osoitteessa Ruosilantie 18.

Malminkartanon harrastushalli avattiin viime vuoden elokuussa. Helsingin Uutiset esitteli hallin toimintaa viime joulukuussa.

Lue: Länsi-Helsinkiin avattu harrastushalli tarjoaa hyvät mahdollisuudet "höntsään" – "Tarkoitus on saada nuoret liikkumaan ja kokeilemaan eri lajeja"