Venäjä on aloittanut sotilaalliset toimet Ukrainassa: Pääministeri Marin ja presidentti Niinistö pitävät yhteisen tiedotustilaisuuden kello 9.45

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja pääministeri Sanna Marin pitävät kello 9.45 yhteisen tiedotustilaisuuden. Aiheena on Ukrainan tilanne. Venäjä on aloittanut sotilaalliset toimet Ukrainassa.

Marin ja Niinistö ovat tuominneet jyrkästi Venäjän toimet Ukrainassa.

– Tuomitsen jyrkästi Venäjän Ukrainassa aloittamat sotilaalliset toimet. Venäjän toimet kohdistuvat Ukrainaan, mutta samalla ne hyökkäävät koko Euroopan turvallisuusjärjestystä vastaan. Tunnemme syvää myötätuntoa Ukrainaa kohtaan ja haemme tapoja lisätä tukeamme Ukrainalle, Niinistö kirjoittaa Twitterissä.

– Tuomitsen jyrkästi Venäjän sotilaalliset toimet Ukrainassa. TP-Utva kokoontuu aamulla. Hyökkäys loukkaa räikeästi kansainvälistä oikeutta ja vaarantaa lukuisten siviilien hengen. Suomi ilmaisee vahvan tukensa Ukrainalle ja ukrainalaisille. Haemme tapoja lisätä tukeamme heille, kirjoittaa puolestaan Marin Twitterissä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut