Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sörnäisissä treenaava punkrock-bändi noteerattiin maailmalla – esiintyy maaliskuussa Kontulassa

Helsinkiläisen No Panic -yhtyeen esikoisalbumi Shocking tales on omaperäinen kahdeksan kappaleen pläjäys. Bändin soundi on sekoitus punk-asennetta, uutta aaltoa ja modernia rockia. Kun vokalisti Haidi Luukkonen eläytyy biisiin Iggy´s Wife, ollaan lähellä asioiden ydintä.

– Bändin musiikki istuu minulle kuin hanska käteen, rumpali Harry Stennabb kehuu .

Stennabb liittyi No Paniciin viime syksynä, joten hän ei soita Spotifyssä julkaistulla albumilla.

– Levy julkaistaan tänä vuonna myös fyysisenä äänitteenä, jolle soitan uusiksi ainakin osan rumpuraidoista. Myös bonuskappaleista on ollut puhetta, Stennabb kertoo.

Bändin muut jäsenet ovat kitaristi Kari Sihvonen ja basisti Tuomo Hartikainen.

No Panic on viime viikkoina saanut mukavaa nostetta kansainvälisillä radiokanavilla. Ensin brittijuontaja Dave Renegade nosti yhtyeen kappaleita HRH Radio Presents The Dark Heart of Camden - show´ssaan ja sitten bändi pääsi soittoon Global Indies With Marky -ohjelmassa.

Kesällä on tarkoitus tehdä festivaalikeikkoja.

Harry Stennabb

Stennabb on soittanut rumpuja eri yhteyksissä lähes puolen vuosisadan ajan. 1970-luvun loppupuoliskon Oulussa nuorukaisella oli bändi nimeltä Sikiö, Riihimäellä hän soitti pitkään Ile Esselström Bandissa ja onpa miehellä ollut oma superproggiskin.

– Drug Band Hanoi Rocksista tutun Jan Stenforsin eli Nassen kanssa. Se tosin soitti vain yhden keikan, lääkäripäivillä 2018, Stennabb naurahtaa.

Mutta nyt No Panicin kanssa mies on enemmän kuin innoissaan. Takana on vasta yksi livekeikka, mutta tänä vuonna niitä pitäisi tulla runsaasti lisää.

– Seuraavaksi soitamme maaliskuussa Kontulassa. Kesällä on tarkoitus tehdä festivaalikeikkoja, Stennabb toivoo.