Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vodkapastasta ja pizzoista tunnettu ravintolaketju avasi Elannon vanhaan tavarataloon – "Nyt oli juuri oikea aika"

Miksei tässä ole aina ollut ravintolaa? Näin voi vain ihmetellä, kun astuu sisään Hakaniemen uuteen Storyyn. Vanha Elannon tavaratalo oli bunkkerimaisen torjuva. Sokos-tavaratalon aikaan ikkunat oli jopa teipattu umpeen. Nyt niistä avautuu eurooppalainen kaupunkimaisema torille. Keväällä sitä somistaa vielä iso terassi kävelykadulla.

– Olimme aina identifioineet itsemme kivijalkatoimijaksi, mutta käytännössä Hakaniemen ravintola on Storyn seitsemänvuotisen historian ensimmäinen aito oikea kivijalkaravintola, kuvailee Anders Westerholm.

– Nyt oli juuri oikea aika avata Hakaniemeen, koska täällä tapahtuu niin paljon positiivista, hän sanoo.

Storyn listalla on muun muassa hapanjuuripizzoja, mutta myös haukiwallenbergia, paahdettua siikaa, hirvilihapullia ja korona-ajan hittiruoaksi noussutta vodkapastaa.

Joko kävit? Suomiräppärin firma avaa ravintoloita nyt kovalla tahdilla – "Alkaa olla Helsinki täynnä"

Muut Storyt löytää Vanhasta kauppahallista, Triplasta, Kampin kauppakeskuksesta, Viikissä CoolHeadin taproomista ja Espoon Tapiolasta. Hakaniemen lisäksi tulee uusi Story vielä tämän vuoden toukokuussa Hietalahden Telakkarantaan.

Rekryt ovat päällä. Tänään We Are Group antaa töitä noin 150:lle, mutta väkimäärä kasvaa 200:een.

– Ei helppoa, mutta ei mahdotontakaan, kun olemme pitäneet hyvää huolta työntekijäkokemuksesta, Westerholm toteaa palkkaamisesta.

Oikaisu 11.3. klo 8.20: Kuvassa on yrittäjä Markus Hurskainen, ei Matti Sarkkinen.

Näin helsinkiläiset ylistävät parhaita olutravintoloita: "Älytön valikoima, henkilökunta osaa kertoa joka pullon historian" - vielä ennätät äänestää suosikkiasi!