Vodkapastasta ja pizzoista tunnettu ravintolaketju avasi Elannon vanhaan tavarataloon – "Nyt oli juuri oikea aika"
3
Story on paraatipaikalla Hakaniemessä. Liikenteen solmukohta: tori ja ratikat. Kehittyvä ympäristö. Joona Ojala
Katso isompi kuvaKivijalkaravintola pääsi viimein kivijalkaan, kun Story avattiin viime viikolla Elannon vanhassa tavaratalossa. Sakari Nupponen
Katso isompi kuvaStoryn suosituimpiin annoksiin kuuluu vodkapasta, jossa on bucatini-pastaa, vodkalla maustettua tomaattikastiketta, pecorino-juustoa ja chiliä. Ruokalaji nousi korona-aikana hitiksi myös ruokablogien ansiosta. Vodkan tarkoituksena on korostaa ruoan muita makuja. Aapo Siippainen
Sakari Nupponen
| Päivitetty
Miksei tässä ole aina ollut ravintolaa? Näin voi vain ihmetellä, kun astuu sisään Hakaniemen uuteen Storyyn. Vanha Elannon tavaratalo oli bunkkerimaisen torjuva. Sokos-tavaratalon aikaan ikkunat oli jopa teipattu umpeen. Nyt niistä avautuu eurooppalainen kaupunkimaisema torille. Keväällä sitä somistaa vielä iso terassi kävelykadulla.
– Olimme aina identifioineet itsemme kivijalkatoimijaksi, mutta käytännössä Hakaniemen ravintola on Storyn seitsemänvuotisen historian ensimmäinen aito oikea kivijalkaravintola, kuvailee Anders Westerholm.
– Nyt oli juuri oikea aika avata Hakaniemeen, koska täällä tapahtuu niin paljon positiivista, hän sanoo.
Anders Westerholm ja Markus Hurskainen nauttivat Storyn avajaisissa hapanjuuripizzaa. Joona Ojala
Storyn listalla on muun muassa hapanjuuripizzoja, mutta myös haukiwallenbergia, paahdettua siikaa, hirvilihapullia ja korona-ajan hittiruoaksi noussutta vodkapastaa.
Muut Storyt löytää Vanhasta kauppahallista, Triplasta, Kampin kauppakeskuksesta, Viikissä CoolHeadin taproomista ja Espoon Tapiolasta. Hakaniemen lisäksi tulee uusi Story vielä tämän vuoden toukokuussa Hietalahden Telakkarantaan.
Kivijalkaravintola pääsi viimein kivijalkaan, kun Story avattiin viime viikolla Elannon vanhassa tavaratalossa. Sakari Nupponen
Rekryt ovat päällä. Tänään We Are Group antaa töitä noin 150:lle, mutta väkimäärä kasvaa 200:een.
– Ei helppoa, mutta ei mahdotontakaan, kun olemme pitäneet hyvää huolta työntekijäkokemuksesta, Westerholm toteaa palkkaamisesta.
Storyn suosituimpiin annoksiin kuuluu vodkapasta, jossa on bucatini-pastaa, vodkalla maustettua tomaattikastiketta, pecorino-juustoa ja chiliä. Ruokalaji nousi korona-aikana hitiksi myös ruokablogien ansiosta. Vodkan tarkoituksena on korostaa ruoan muita makuja. Aapo Siippainen
Oikaisu 11.3. klo 8.20: Kuvassa on yrittäjä Markus Hurskainen, ei Matti Sarkkinen.