Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järkyttävä video poliisilta: "Tällä suorituksella lähti kortti ja 21 päiväsakkoa" – Lastenvaunujen työntäjä vaarassa suojatiellä

Lastenvaunuja työntävä henkilö oli jäädä suojatiellä auton alle Helsingissä aivan poliisipartion nenän edessä Helsingissä, selviää partion kuvaamasta videosta. Videon jakoi ylikomisario, Helsingin liikennevalvontatoiminnon johtaja Dennis Pasterstein Twitterissä tänään torstaina.

Järkyttävällä videolla lastenvaunuja työntävä henkilö ylittää suojatietä. Yhteen suuntaan kulkevat autot pysähtyvät, mutta vastaantulijat ajavat röyhkeästi edestä niin, että kävelijä joutuu varomaan.

– Tällä suorituksella lähti kortti ja 21 päiväsakkoa. Nyt jokaisen auton kuljettajan on sisäistettävä suojatiesääntöjen noudattaminen. Meille suojatie on suojatie, muuttakaa tapanne, Pasterstein kirjoitti.

Videolla suojatien yli ajaa laittomasti kaksi autoa. Pastersteinin mukaan partio ehti kuitenkin pysäyttää vain yhden autoilijan.

– Partion kommentti, "lääkäri pystyy leikkaamaan vain yhden potilaan kerrallaan". Toinen harmillisesti vältti sanktiot.

Muokattu 17.3.2022 kello 11.04: Muutettu kärkeä niin, että juttu alkaa jalankulkijan kohtaamalla vaaralla, aiemmin autoilijoiden suojatiekäytöksellä..