Maku Brewing laajensi toimintansa Tuusulasta Helsingin ytimeen, kun se aloitti oluenteon Panimoravintola Bruuverissa Kampin kauppakeskuksessa.
Ensimmäiset oluet Social Brewing Lab by Maku Brewing -panimosta lasketaan asiakkaiden tuoppeihin huhtikuun ensimmäisellä viikolla, Panimo kertoo tiedotteessa.
Oluen valmistus on jo alkanut, ja ensimmäinen erä on tyyliltään West Coast IPA, kertoo Avecmedia.
– India pale alet ovat olleet aina Makun rakastetuimpia oluita, joten niitä tullaan näkemään Bruuverissa paljon ainakin näin alkuvaiheessa. Hieman myöhemmin on toki odotettavissa paljon muitakin tyylejä toki odotettavissa paljon muitakin tyylejä, Maku Brewingin perustajiin kuuluva Juhani Repo sanoo Avecille.
Repo ottaa Bruuverissa vastuun oluen valmistamisesta.
–Pienet valmistusmäärät mahdollistavat aiempaa leikittelevämmät reseptit sekä entistä rohkeammat Makun oluet, Repo toteaa tiedotteessa.
– Maku Brewingin ennakkoluuloton tapa lähestyä tämän päivän oluiden valmistusta sekä maine osaavana panimona vakuuttivat meidät. Sopimus yhteistyön käynnistämisestä syntyi helposti, perustelee Panimoravintola Bruuverin toimitusjohtaja Markku Niveri.
Bruuveri sijoittui sijalle 8 HU:n Helsingin paras olutravintola 2022 -lukijaäänestyksessä. Panimo toimii Bruuverin takaosassa.
Asiakkaat voivat seurata lasin takaa panimon arkea ja oluiden valmistamista.
Vuonna 2006 perustettu Panimoravintola Bruuveri on yksi kauppakeskuksen alkuperäisistä ravintoloista yhdessä Don Corleonen, Singapore Hotwokin ja Ichiban Sushin kanssa.