Wolt avasi 2 uutta ruokakauppaa Helsinkiin – valikoimaan paikallisen leipomon suosikkituote

Ruuan verkkokauppa Wolt Market on avannut tänään uudet liikkeet Vallilaan ja Herttoniemeen.

Wolt kertoo, että noin 2000 tuotteen valikoimassa on paikallisia suosikkituotteita, kuten Hermannin piirakkaleipomon karjalanpiirakoita ja ravintoloitsija-kokki Teemu Auran tuotteita.

Vallilan myymälästä tilauksia voi tehdä esimerkiksi Alppilan, Hermannin, Harjun, Kallion, Hakaniemen, Kalasataman ja Arabian alueilta.

Wolt Market Hertsi on yrityksen ensimmäinen avaus itäisen Helsingin suuntaan. Toimituksia kotiovelle saa esimerkiksi Herttoniemessä, Roihuvuoressa, Tammisalossa, Laajasalossa ja Kulosaaressa.

Historian ensimmäinen Wolt Market -kauppa avattiin huhtikuussa 2020 Jätkäsaaressa.

Myymälöissä ei ole asiakastiloja vaan ostosten keräämisestä ja pakkaamisesta vastaa yrityksen oma henkilökunta. Asiakkaat voivat tilata ostokset sovelluksen tai verkkosivujen kautta. Toimitusajaksi luvataan noin puoli tuntia.

Ruoan verkkokaupan kilpailu on kiristynyt tänä talvena, kun muun muassa ruotsalainen Kavall ja norjalainen Oda ovat tulleet Helsingin markkinoille.

Kalasataman Wolt-kaupassa syttyi raju tulipalo

Nyt se avattiin! Norjalainen Oda aloitti ruoan verkkokaupan Helsingissä – tämä on valikoima

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut