K-Supermarket Haagaan uusi kauppias

K-Supermarket Haagan kauppias vaihtuu. Uutena kauppiaana kesäkuun alussa aloittaa Aleksi Tapani.

Haagan K-Supermarket on Tapanin kolmas kauppapaikka. Viimeiset neljä vuotta hän on toiminut K-Market Otaniemen kauppiaana. Ensimmäinen oli K-Myllypuron testikaupan kauppiuus. Tapani on suorittanut K-trainee-valmennusohjelman, jonka harjoittelu tapahtui Seinäjoella. Ennen uraansa K-ryhmässä Tapani työskenteli Hyatt hotellissa Kansasissa Yhdysvalloissa.

Uuden kauppiaan myötä myymälää tullaan uusimaan syksyn aikana. Muun muassa sisäänkäynti, hedelmä- ja vihannesosasto sekä panimo uusitaan.

– Verkkokaupassa panostamme noutoon ja jatkamme hyvin toimivaa verkkokaupan palvelua myös kotitoimituksin, Tapani toteaa tiedotteessa.

Tapanin perheeseen kuuluvat samalla alalla työskentelevä vaimo Sini ja poika Topi, 3 kk.

– Sini on osakkaana yrityksessämme. Hän on vastannut kaikissa kaupoissamme konttorihommista. Hän työskentelee Nummelassa kieltenopettajana, mutta on nyt vanhempainvapaalla Topin kanssa, tiedotteessa todetaan.

Aleksi viettää vapaa-aikaansa metsässä, laittaa ruokaa ja mökkeilee.

– Urheilu on palannut vahvasti kuvioihin ja lenkkeilen säännöllisesti rattaiden kanssa. Talvella tuli hiihdettyä ahkion kanssa. Poika kulki siellä kyydissä ketterästi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut