Noin 40 miljoonan euron koulunhanke eteni valtuustoon – Uudisrakennukseen tilat 700 oppilaalle, päiväkodille ja leikkipuistolle

Kaupunginhallitus hyväksyi maanantain kokouksessaan (21.3.) omalta osaltaan Tapulikaupungissa sijaitsevan Maatullin peruskoulun, päiväkodin ja leikkipuiston uudisrakennuksen hankesuunnitelman.

Uudisrakennus on tarkoitus rakentaa Tapulikaupungin asuinalueen keskelle, Maatullinkujan ja Kimnaasipolun rajaamalle korttelialueelle.

Uudet tilat suunnitellaan noin 700 oppilaalle, varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen noin 240 lapselle sekä leikkipuistotoiminnalle. Hankkeella saadaan varhaiskasvatukselle noin 65 paikkaa ja perusopetukselle noin 220 paikkaa lisää.

Hankkeen enimmäishinta on 40 270 000 euroa.

Maatullin ala-asteen koulun nykyiset tilat ovat huonokuntoiset ja riittämättömät tuleville käyttäjämäärille, eivätkä ne vastaa opetus- ja varhaiskasvatussuunnitelmien mukaisia toiminnallisia tavoitteita.

Hankesuunnitelma etenee seuraavaksi kaupunginvaltuuston käsittelyyn.

Maatullin koulun, päiväkodin ja leikkipuiston suunnittelun arkkitehtuurikilpailun voitti viime keväänä ehdotus nimeltä Metsäaukio.

Sen ovat laatineet tanskalaiset arkkitehdit Sofia Fors Adolfsson ja Rebecka Blomqvist Petersen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut